Στην κορυφή της Ευρώπης και πάλι η Καβαλιώτισσα τενίστρια Ελένη Χατζηαβραάμ

Back to Back" νέος Ευρωπαϊκός τίτλος για την Καβαλιώτισα αθλήτρια Αντισφαίρισης, μέλος της Εθνικής Ελλάδος U14 και αθλήτρια του του ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας και του "Karaproimos Coaching Team

Το σήκωσε και στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης και στέφθηκε Πρωταθλήτρια στα διπλά του Ευρωπαϊκού τουρνουά τένις της Tennis Europe, “KOUFALIA CUP 2022 U16” κάνοντας το δύο στα δύο η Καβαλιώτισα αθλήτρια Αντισφαίρισης, μέλος της Εθνικής Ελλάδος U14 και αθλήτρια του του ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας και του “Karaproimos Coaching Team”, Ελένη Χατζηαβραάμ.

Η Καβαλιώτισα Πρωταθλήτρια συνεργάστηκε άψογα στα διπλά, αυτήν τη φορά με την Τσακίρη Ειρήνη του ΟΑ ΛΕΣΒΟΥ. Τα κορίτσια μετά από έναν πολύ δύσκολο και αμφίρροπο τελικό όπου είχε έντονο το Ελληνικό χρώμα, αφού και τα δύο ζευγάρια ήταν Ελληνίδες επιβλήθηκαν των μεγαλύτερων σε ηλικία αντιπάλων τους με 7-5, 6-4 κατακτώντας έτσι για 2η συνεχόμενη φορά ένα Ευρωπαϊκό τουρνουά μεγαλύτερης ηλικιακής κατηγορίας από αυτή που ανήκει και κατακτώντας έτσι τον 7ο τίτλο της!

Στους 16 σταμάτησε η πορείας της στα μονά από τα 64 κορίτσια του ταμπλό του ίδιου τουρνουά χάνοντας την είσοδο της στην 8άδα στις λεπτομέρειες. Επόμενος στόχος της Καβαλιώτισας Πρωταθλήτριας μια ανάλογη πορεία σε μονά και διπλά πάλι σε μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία από αυτήν που ανήκει στο Ευρωπαϊκό τουρνουά τένις U16 που θα πραγματοποιηθεί στην Αριδαία Πέλλας σε λίγες μέρες.