Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας: Δύο στα δύο σε Αριδαία και Πτολεμαΐδα

Μεγάλες διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (κατ. 1) για τους Καβαλιώτες αθλητές του Συλλόγου-1η θέση στα διπλά για τον Νικόλαο Χατζηαβραάμ και 2 κύπελλα για την Ελένη Χατζηαβραάμ

Δύο στα δύο για τον Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας, καθώς οι αθλητές του Νικόλας και η Ελένη Χατζηαβραάμ επέστρεψαν στην Καβάλα με τις αποσκευές γεμάτες διακρίσεις και κύπελλα.

Συγκεκριμένα, την 1η θέση στα διπλά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος (κατ.1) για Α&Κ U16 κατέκτησε ο Νικόλαος Χατζηαβραάμ του Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας στην Αριδαία. Ο Καβαλιώτης αθλητής, πραγματοποιώντας εξαιρετικά παιχνίδια και στα μονά της διοργάνωσης με τους καλύτερους 56 αθλητές της Ελλάδας που πήραν μέρος, κατάφερε να φτάσει μέχρι και τα ημιτελικά (4άδα).

Με 2 κύπελλα στις αποσκευές της επέστρεψε στην Καβάλα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (κατ.1) για Α&Κ U14 το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Πτολεμαΐδα η Ελένη Χατζηαβραάμ, αθλήτρια του ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας, αγωνιζόμενη μεταξύ των 56 καλύτερων αθλητριών της Ελλάδας που πήραν μέρος στη διοργάνωση.

Η μικρή Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια κατέλαβε:

  • την 1η θέση στα διπλά της διοργάνωσης
  • τη 2η θέση στα μονά μετά από εξαιρετικά, δύσκολα και πολύωρα παιχνίδια πιστοποιώντας την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση που διανύει