Τένις: Πρωταθλήτρια και στη Βουλγαρία η Ελένη Χατζηαβραάμ

Η νεαρή αθλήτρια του ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας, μετά τις επιτυχίες στις Ελληνικές διοργανώσεις, πήρε τον τίτλο στα διπλά της διοργάνωσης «Bulgaria Cup 4» στο Σβιλενγκραντ

Το δικό της μύθο και το δικό της σερί συνεχίζει να χτίζει η νεαρή Καβαλιώτισα Πρωταθλήτρια της Αντισφαίρισης και μέλος της Εθνικής ομάδας U14 Ελένη Χατζηαβραάμ, αθλήτρια του ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας και του «Karaproimos Coaching Team». Μετά τις Ελληνικές διοργανώσεις των Ευρωπαϊκών τουρνουά κάτω υπό την αιγίδα της Tennis Europe στο, “Kilkis Cup 2022” το “Koufalia Cup 2022” και το “Aridea Cup 2022” στην κατηγορία των U16, στέφθηκε Πρωταθλήτρια στα διπλά της διοργάνωσης “Bulgaria Cup 4” στο Σβιλενγκραντ της γείτονος χώρας.

Είναι ο “4ος συνεχόμενος Ευρωπαϊκός τίτλος” στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της Tennis Europe και ο “9ος συνολικά σε 11 τελικούς” που πήρε μέρος από τους οποίους οι “7 Ευρωπαϊκοί τίτλοι” έχουν έρθει σε ισάριθμους τελικούς από την αρχή του 2022!

Αν σε αυτούς προσθέσουμε και τις Ελληνικές επιτυχίες τότε σίγουρα μιλάμε για ένα σχεδόν ανυπέρβλητο εμπόδιο για κάθε αντίπαλο.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά η Καβαλιώτισα Πρωταθλήτρια  συνεργάστηκε με την Andrea Ivanova από την Βουλγαρία (με την οποία ήδη μετρούσαν  άλλους δύο τίτλους μαζί, στα Τίρανα Αλβανίας U14 και στο Burgas Βουλγαρίας U14) φθάνοντας στον τελικό χωρίς να απολέσουν ούτε ένα σετ και κερδίζοντας σε αυτόν εύκολα το Νο1 του ταμπλό, τις Βουλγάρες  Briyana Ivanova & Eleonora Toneva με σκορ 6-2, 6-3!

Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία της Καβαλιώτισσας Πρωταθλήτριας και στα μονά της διοργάνωσης όπου μετά από εξαιρετικά παιχνίδια έφτασε στα ημιτελικά και την 3η Θέση!

Επόμενος σταθμός της Πρωταθλήτριας μας τα Τίρανα Αλβανίας όπου ευελπιστεί μια ανάλογη πορεία.