Στέργιος-Αχιλλέας Παπαδόπουλος: 1η θέση στα μονά στο Ε2 Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Τένις

Ο Καβαλιώτης αθλητής του ΑΟΚ Μακεδονικού βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική φόρμα, κάτι που το αποδεικνύει στα courts ανά την Ελλάδα

Μια ακόμη επιτυχία έρχεται να προστεθεί στην πολύ καλή φετινή πορεία του Καβαλιώτη αθλητή του ΑΟΚ Μακεδονικού, Στέργιου-Αχιλλέα Παπαδόπουλου. Κατέκτησε την 1η θέση στα μονά στο Ε2 Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Τένις το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς στις 18-20 Σεπτεμβρίου 2021 με τη συμμετοχή πολλών κορυφαίων βαθμολογικά παικτών.

Ο Στέργιος κατάφερε να κερδίσει τους 3 πρώτους αγώνες χάνοντας συνολικά μόνον 2 games.  Τη Δευτέρα έπαιξε 2 αγώνες ημιτελικό και τελικό διάρκειας συνολικά 5 ωρών με ελάχιστο διάλειμμα μεταξύ τους. Να σημειωθεί ότι οι αγώνες έγιναν σε επιφάνεια γηπέδου που δεν υπάρχει στην πόλη της Καβάλας για να προπονηθεί ο αθλητής.

Η επιτυχημένη πορεία του Καβαλιώτη αθλητή του ΑΟΚ Μακεδονικού είναι απόδειξη της καλής του αγωνιστικής φόρμας και απόρροια της προσπάθειας του ίδιου, αλλά και των προπονητών του Παπαδόπουλου Χρ. και Μούρτζιου Χρ., καθώς και του Physiokelli για την  υποστήριξη στο τομέα της πρόληψης και της αποκατάστασης. Επίσης σημαντική είναι και η βοήθεια του χορηγού babolatgreece.