Τένις: Η Ελένη Χατζηαβραάμ στην 5η θέση του «Masters 2021»

Η Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια του ΑΟΑ Πρωταθλητών συμμετείχε στην κορυφαία διοργάνωση για τον τελευταίο εγχώριο τίτλο της χρονιάς

Στην κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς, τα «Masters 2021» στη Χαλκίδα, πήρε μέρος η Καβαλιώτισσα αθλήτρια αντισφαίρισης του ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας και του «Karaproimos Coaching Team», Ελένη Χατζηαβραάμ.

Οι 8 πρώτοι και 8 πρώτες αθλήτριες στην κατάταξη ανά κατηγορία έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για τον τελευταίο εγχώριο τίτλο της χρονιάς, επισφράγιση της πολύ καλής πορείας τους μέσα στο 2021!

Εκεί όπου η δικιά μας Ελένη πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και παίζοντας εκπληκτικό τένις με 2 νίκες και 2 ήττες κατέκτησε την 5η θέση στα κορίτσια U14 του θεσμού…

Οι αθλητές-τριες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους των τεσσάρων όπου όλοι θα έπαιζαν με όλους και οι δύο πρώτοι κάθε group θα διεκδικούσαν την 1η θέση του θεσμού.

Δείγμα του πόσο ανταγωνιστικό ήταν το τουρνουά, είναι ο τελευταίος αγώνας των ομίλων, εκεί όπου η Ελένη Χατζηαβραάμ και η αντίπαλος της Μελίνα Ζουμπουλάκη (από Αθήνα) διεκδικούσαν την 1η Θέση του ομίλου τους που θα τους έφερνε απευθείας στον τελικό.