ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Εντός πλάνων Μουσίζα, Τζαράκοβιτς, Νεντέλκοβιτς και Οκάν

Εκδόθηκαν τα δελτία των ποδοσφαιριστών και τίθενται στη διάθεση του Νούρι για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό β’- Τι έγινε στην ΕΠΟ στην εκδίκαση των υποθέσεων για την αναβολή των αγώνων με Καρδίτσα και ΠΑΟΚ β’

Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας ανήκει στο παρελθόν και πλέον στον ΑΟΚ επικεντρώνονται στην επόμενη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα κόντρα στον Ολυμπιακό Β’, που θα γίνει το Σάββατο 15/1 (14.45) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη στον Πειραιά. Όσοι παίκτες δεν αγωνίστηκαν την Τετάρτη γυμνάστηκαν στον Ζυγό, ενώ οι «βασικοί» έκαναν χαλάρωμα στο «Ανθή Καραγιάννη».

Σε ότι αφορά την αποστολή για τον Πειραιά, αυτή θα είναι πλέον πλήρης δεδομένου ότι έχουν εκδοθεί πλέον τα δελτία ακόμα 4 ποδοσφαιριστών και θα είναι στη διάθεση του Αλ. Νούρι. Πρόκειται για Αυστριακό μέσο Ντίνο Μουσίζα, τους Σέρβους Στέφαν Τζαράκοβιτς (αριστερό μπακ) και Ντράγκαν Νεντέλκοβιτς (κεντρικός αμυντικός) καθώς και τον επιθετικό Οκάν Σουλεϊμάν. Στην ομάδα περιμένουν από μέρα σε μέρα και το δελτίο του Χρήστου Ρέτσου που αποκτήθηκε από τη Ρόδο.

Η ένσταση της Καρδίτσας για το δελτίο του Σαμπανίδη

Εν τω μεταξύ στον ΑΟΚ περιμένουν πλέον και την απόφαση για την ένσταση της Καρδιτσας που επικαλείται μη νόμιμη αναβολή του αγώνα με την Καβάλα. Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε την Τετάρτη, με την πλευρά της Καβάλας να υποστηρίζει ότι από την πλευρά της έγιναν όλα όσα έπρεπε για να μπορεί να εκδοθεί το δελτίο του ποδοσφαιριστή Νίκου Σαμπανίδη από την 1η Ιανουαρίου. Το γεγονός ότι δεν εκδόθηκε δελτίο έχει να κάνει με την ολιγωρία του αρμόδιου υπαλλήλου της ΕΠΟ Παναγιώτη Κορκόδειλου και άρα η ομάδα δε φέρει καμία ευθύνη. Ακόμα και έτσι όμως το σημείο που έχει σημασία και είναι αυτό που, στον ΑΟΚ, πιστεύουν ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης είναι ότι αυτός δε ζήτησε αναβολή της αναμέτρησης. Αυτό που έκανε ήταν να ενημερώσει τη διοργανώτρια αρχή για την ύπαρξη 9 κρουσμάτων και απ’ εκεί και πέρα ζήτησε να ενημερωθεί τι θα γίνει απ’ εκεί και πέρα! Την απόφαση για αναβολή δηλαδή δεν την πήρε η Καβάλα, αλλά ο διαιτητής και η Super League 2! Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης πάντως είναι ότι η Καρδίτσα δεν στρέφεται κατά της απόφασης αναβολής αλλά στην ουσία λέει ότι ένας παίκτης από τους 9 δεν ανήκε στην ομάδα…!!!

Όπως και να έχει οι ομάδες θα καταθέσουν τα υπομνήματα τους μέχρι την Παρασκευή 14/1προκειμένου να εκδοθεί η απόφαση το συντομότερο δυνατό.

Η υπόθεση με την αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ β’

Την ίδια ημέρα επίσης εκδικάστηκε και η υπόθεση της αναβολής του αγώνα της Καβάλας στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ β’, που δεν ήταν τόσο… ζωηρή όπως αυτή με την Καρδίτσα. Εκεί ο ΑΟΚ επικαλέστηκε ότι στις 29 Δεκεμβρίου οπότε και ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί ο αγώνας, υπήρξαν 10 κρούσματα γαστρεντερίτιδας, από τους συνολικά 16 παίκτες που είχε τότε στο ρόστερ. Μάλιστα προσκομίστηκαν οι ανάλογες γνωματεύσεις από το Νοσοκομείο της Καβάλας, που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές και τη μη δυνατότητα της ομάδας να αγωνιστεί. Επιπλέον παρουσιάστηκε και το δεδικασμένο του περσινού αγώνα Απόλλων Πόντου – Ολυμπιακός Βόλου, που αναβλήθηκε και ορίστηκε σε άλλη ημερομηνία.