Αλεξάντερ Νούρι: Η χειρότερη μας εμφάνιση από τότε που ανέλαβα την ομάδα

Απογοήτευση για την έλλειψη πάθους και ενέργειας της ομάδας από τον προπονητή του ΑΟΚ, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Νίκη Βόλου

Απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας και την έλλειψη ενέργειας και πάθους από τη μεριά των παικτών του δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Καβάλας Αλεξάντερ Νούρι. Χαρακτήρισε μάλιστα την εικόνα της στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου ως τη χειρότερη από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία. Συγκεκριμένα τόνισε ότι:

«Σήμερα είμαστε πολύ απογοητευμένοι, όπως κι εγώ είμαι πολύ απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας μας. Ήταν η χειρότερη εμφάνιση από τη στιγμή που την ανέλαβα. Πρέπει λοιπόν να ζητήσουμε συγνώμη από τους φιλάθλους μας, που μας στήριξαν και δημιούργησαν μια ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Είναι πολύ κρίμα που δεν τους το ανταποδώσαμε. Πρέπει να δούμε τι θα πρέπει να αλλάξουμε στην εικόνα μας που δεν ήταν καλή. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, ακόμα κι αν δύο από τους πιο σημαντικούς μας παίκτες δεν αγωνίστηκαν, δηλαδή οι Έμπερτ και Καζαντζίδης.

Πρέπει να έχουμε ενέργεια στο παιχνίδι μας. Σήμερα περισσότερο αντιδρούσαμε παρά δρούσαμε. Νιώθω πολύ άσχημα για όλους τους φίλους μας που ήρθαν στο γήπεδο με πολλές προσδοκίες.

Έχουμε ακόμα 10 παιχνίδια. Σήμερα πέσαμε κάτω, αλλά θα σηκωθούμε. Όλα είναι πιθανά αφού πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και στους εαυτούς μας. Πρέπει να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο στο γήπεδο για να κάνουμε πετύχουμε το ακατόρθωτο. Δεν θα το βάλουμε κάτω και είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα παιχνίδια θα έρθουν οι νίκες που θέλουμε.

Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να επιστρέφουμε στη διεκδίκηση νικών ή θετικών αποτελεσμάτων, όπως κάναμε με τον Αλμωπό στην Αριδαία. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ηθικού και ψυχολογίας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε είναι γιατί δεν μεταφέραμε την ενέργεια που έχουμε, μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όπως είπα, ήταν η πρώτη φορά από τότε που ήρθα στην ομάδα που είχα την αίσθηση ότι αυτή η ενέργεια και το πάθος που έχουμε δεν τα είδαμε στο γήπεδο. Δεν αμφιβάλω ότι θα επηρεαστούμε στα επόμενα παιχνίδια. Πιστεύω πραγματικά ότι θα δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο στα επόμενα παιχνίδια».

Αλέκος Βοσνιάδης: Είχαμε το «πάνω χέρι» σε όλη τη διάρκεια του αγώνα

«Η ομάδα είχε το «πάνω χέρι» στον αγώνα σε όλη τη διάρκεια του. Είχαμε κατοχή μπάλας, αλλά στο 1ο ημίχρονο ήμασταν πολύ φλύαροι όταν φτάναμε στην αντίπαλη περιοχή. Στο 2ο ημίχρονο διορθώσαμε αυτό το λάθος. Ήρθε η εξαιρετική προσπάθεια του Μιράντα, με την οποία κερδίσαμε το πέναλτι. Στη συνέχεια το παιχνίδι πήγε ήρεμα μέχρι το τέλος. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος παίζει την ύπαρξη του αλλά εμείς δεν χαριζόμαστε σε κανέναν. Εύχομαι στην Καβάλα που μου είναι μια πολύ συμπαθής ομάδα να βρει το δρόμο της και να σώσει την κατηγορία».