ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Δωρεάν είσοδος για τις γυναίκες στον νέο «τελικό» με την ΑΕΛ

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων, για τον ανδρικό (φίλαθλο) κόσμο, με κόστος 10 ευρώ

Το παιχνίδι του ΑΟΚ στα Τρίκαλα και ο θρίαμβος με 2-0 επί της τοπικής ομάδας ανήκει πλέον στο παρελθόν. Η Καβάλα επικεντρώνεται πλέον στον επόμενο «τελικό» που είναι με την ΑΕΛ την Τετάρτη 6/4, όπου πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τη γραμμή του υποβιβασμού.

Σ’ αυτή τη δύσκολη προσπάθεια η δημιουργία ενός θερμού κλίματος στις εξέδρες αποτελεί απαραίτητο στοιχείο, γι’ αυτό και η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΚ απευθύνει κάλεσμα τους φιλάθλους να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο «Ανθή Καραγιάννη». Προκειμένου μάλιστα να ενισχύσει την παρουσία των γυναικών στο γήπεδο, αποφάσισε να είναι δωρεάν η είσοδος τους.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«’’Women Bring Change’’ (οι γυναίκες φέρνουν την αλλαγή).
Το παραπάνω μότο, είναι ένα από αυτά που εκφράζει τον οργανισμό μας την φετινή σεζόν.
Ως απόδειξη του, προσκαλούμε όλες τις Καβαλιώτισσες όλων των ηλικιών να δώσουν βροντερό παρών στις εξέδρες του Ανθή Καραγιάννη την ερχόμενη Τετάρτη, καθώς η είσοδος για αυτές θα είναι απολύτως Δωρεάν.
Εξασφάλισε κι εσύ την θέση σου στην εξέδρα, λαμβάνοντας μια δωρεάν πρόσκληση από τον γκισέ του γηπέδου την ημέρα του αγώνα».

Σε ότι αφορά τον ανδρικό (φίλαθλο) πληθυσμό, ήδη από τη Δευτέρα έχει ξεκινήσει η διαδικτυακή αλλά και η δια ζώσης προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής. Η διαδικτυακή προμήθεια γίνεται από τον σύνδεσμο: https://www.ticketmaster.gr/seatingPlan.html…

Σε ότι αφορά τη δια ζώσης αγορά του εισιτηρίου γίνεται από το περίπτερο του ΕΟΤ (έναντι της Πλατείας Ελευθερίας) – Δευτέρα-Τρίτη (10:00-14:00), Τετάρτη (09:00-12:00). Τιμή ανά εισιτήριο σε διαδικτυακή και δια ζώσης προπώληση είναι 10€. Τονίζεται ότι οι συγκεκριμένες προσφορές ισχύουν μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης στις 12:00.