Πάνθηρες Καβάλας: Κελεμένη, Τουρετζόγλου και Κερασοβίτη στο κλιμάκιο της Εθνικής Νεανίδων

Οι 3 αθλήτριες της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας κλήθηκαν από το κλιμάκιο του Βορρά της Εθνικής εν' όψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ18

Την κλήση τριών κοριτσιών που συμμετέχουν στο τμήμα νεανίδων του συλλόγου, στο κλιμάκιο του Βορρά της Εθνικής ομάδας Νεανίδων, έκανε γνωστή με ανακοίνωση της η διοίκηση των Πανθήρων Καβάλας. Οι Σοφία Κελεμένη, Πασχαλίνα Τουρετζόγλου και Τζούλια Κερασοβίτη θα συμμετέχουν στις προπονήσεις εν όψει της συγκρότησης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος που θα πάρει μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-18.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως τρεις αθλήτριες του συλλόγου μας κλήθηκαν από το κλιμάκιο του Βορρά της Εθνικής Νεανίδων.

Συγκεκριμένα οι Νεάνιδες μας, Σοφία Κελεμένη, Πασχαλίνα Τουρετζόγλου και Τζούλια Κερασοβίτη θα δώσουν το παρών στις προπονήσεις του κλιμακίου του Βορρά της Εθνικής ομάδας Νεανίδων εν’ όψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ18.

Συγχαρητήρια και στα τρία κορίτσια ενώ ταυτόχρονα τους ευχόμαστε καλή επιτυχία τόσο στις προπονήσεις όσο και στις μαθητικές τους εξετάσεις».