Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας: Ένα «ευχαριστώ» και ένα «συγνώμη» στον Αντιπεριφερειάρχη

Οι διοργανωτές των αγώνων του Σχολικού πρωταθλήματος σκάκι ευχαριστούν τον Αλέξη Πολίτη για την παραχώρηση του Φουαγιέ και ζητούν συγνώμη γιατί… ξέχασαν να τον καλέσουν στις απονομές των νικητών

Τις ευχαριστίες του για την παραχώρηση του Φουαγιέ του Αμφιθεάτρου Καβάλας για τη διεξαγωγή των αγώνων του Σχολικού Πρωταθλήματος Σκάκι, εκφράζει με ανακοίνωση του ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας, στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας. Παράλληλα απολογείται για την παράληψη του να προσκαλέσει τον Αλέξη Πολίτη στην τελετή λήξης της διοργάνωσης και στην απονομή των επάθλων στους νικητές.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη Αλέξη Πολίτη για την παραχώρηση του Φουαγιέ του Αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου με την οποία συνετέλεσε τα μέγιστα στην άρτια και επιτυχή διεξαγωγή του Σχολικού Σκακιστικού Πρωταθλήματος Π.Ε. Καβάλας του 2022.

Παράλληλα οι διοργανωτές (Δημωφέλεια & Σ.Ο. Καβάλας) απολογούνται για την παράλειψη πρόσκλησης του Αντιπεριφερειάρχη στην τελετή λήξης και στην απονομή των επάθλων στους νικητές και νικήτριες των αγώνων».