Οι Παλαίμαχοι Μπασκετμπολίστες της Καβάλας πιέζουν για το Εργασιακό και το Μίνι Μπάσκετ

Αναβλήθηκε η συνάντηση που είχαν για το ζήτημα με τον Δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη

Την επιστροφή στην κανονικότητα και στον χώρο του μπάσκετ στην Καβάλα ζητούν οι Παλαίμαχοι Μπασκετμπολίστες. Ο ΣΠΑΚΚ (Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Καβάλας) με ανακοίνωση-ενημέρωση στη σελίδα του στο fb, έκανε γνωστό ότι η συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη, γι’ αυτό το ζήτημα αναβλήθηκε, ωστόσο ξεκαθαρίζεται ότι θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια επανεκκίνησης των δύο πολύ επιτυχημένων διοργανώσεων, από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Υπήρχε σήμερα προγραμματισμένη συνάντηση με τον Δήμαρχο Καβάλας με ολιγομελή επιτροπή μελών ομάδων του Εργασιακού Πρωταθλήματος, η οποία δυστυχώς αναβλήθηκε προ ολίγου.

Ο ΣΠΑΚ Καβάλας θα έρθει αρωγός σε κάθε προσπάθεια εκκίνησης & διεξαγωγής του Εργασιακού Πρωταθλήματος αλλά και του Πρωταθλήματος Mini Basket (λαμβανομένου υπόψη ότι αποτέλεσε δεξαμενή αθλητών που κατευθύνθηκαν σε τοπικούς συλλόγους και οι περισσότεροι εξ υμών προερχόμαστε από αυτό) έτσι ώστε Αθλητικοί θεσμοί δυνατοί, με ανταποδοτικότητα και επίδραση σε πολλά επίπεδα να ξεκινήσουν και γιατί όχι να αναπτυχθούν περεταίρω.

Δεν θα σταματήσουμε την προσπάθεια μας αυτή ,ήδη έχουμε μείνει ουραγοί σε σχέση με όλους τους όμορους νομούς  ,θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε να επαναφέρουμε με οποιονδήποτε τρόπο τις πετυχημένες αθλητικές διοργανώσεις για τις οποίες κάποιοι άνθρωποι οραματίστηκαν, εργάστηκαν και μάλιστα τις περισσότερες φορές χωρίς αμοιβή».

Φωτο: SPAK-Basket