Ακόμη ένας ευρωπαϊκός τίτλος για τον Καβαλιώτη πρωταθλητή της αντισφαίρισης Νικόλα Χατζηαβραάμ

Είναι ο 3ος ευρωπαϊκός τίτλος σε 4 τελικούς για τον Καβαλιώτη πρωταθλητή του ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας και του "Karaproimos Coaching Team"-Eπόμενος σταθμός... διακρίσεων το ευρωπαϊκό τουρνουά της Tennis Europe

Ακόμη ένας ευρωπαϊκός τίτλος για τον Καβαλιώτη πρωταθλητή της αντισφαίρισης, Νικόλα Χατζηαβραάμ του ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας και του “Karaproimos Coaching Team“, αυτήν τη φορά στα διπλά του “KOUFALIA CUP 2022“, U16 της Tennis Europe που πραγματοποιήθηκε στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης όπου πήραν μέρος 64 αγόρια και 64 κορίτσια από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Στον τελικό ο Καβαλιώτης πρωταθλητής μαζί με τον συμπαίκτη του Στέφανο Πουρναρόπουλο του ΟΑ Θεσσαλονίκης επιβλήθηκαν του επίσης Ελληνικού διδύμου Σακκά Ιωάννη και Αριστοτέλη Θεοχάρη με 6-2, 6-2 πιστοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την καταπληκτική τους κατάσταση.

Είναι ο 3ος ευρωπαϊκός τίτλος για τον Καβαλιώτη πρωταθλητή σε 4 τελικούς και ο επόμενος σταθμός που προσδοκά μια ανάλογη πορεία είναι το ευρωπαϊκό τουρνουά της Tennis Europe που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες στην Αριδαία Πέλλας.