Το Palio 3on3 Summer Tournament επιστρέφει δριμύτερο…

Ύστερα από το αναγκαστικό διάλειμμα 2 ετών το μεγάλο μπασκετικό γεγονός του Παληού επιστρέφει στο ανοιχτό γήπεδο στο Κοράλι – 34 ομάδες σε 8 ομίλους στο κυνήγι της πρωτιάς και του θεάματος

Μετά από απουσία 2 ετών λόγω κορονοϊού, το μεγάλο αθλητικό-μπασκετικό γεγονός του Παληού επιστρέφει στο ανοιχτό γήπεδο στο Κοράλι. Πρόκειται για το Palio 3on3 Summer Tournament, που φιλοδοξεί να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος από την Παρασκευή 8 έως και την Κυριακή 10 Ιουλίου.

Στη διοργάνωση, που αποτελεί θεσμό και κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερη, συμμετέχουν φέτος 34 ομάδες που είναι χωρισμένες σε 8 ομίλους. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα δώσουν τους αγώνες τους και την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα διεξαχθούν διαγωνισμοί τριπόντων καθώς και skill challenge!

Στους αγώνες συμμετέχουν μικρά και… μεγαλύτερα παιδιά ηλικίας από 15 έως 55 ετών, που δεν προέρχονται μόνο από την Καβάλα, μιας και υπάρχουν συμμετοχές από Δράμα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Αθήνα!

Η αγωνιστική δράση ξεκινά στις 19.00 της Παρασκευής και οι ομάδες (οι περισσότερες από τις οποίες έχουν ευφάνταστους τίτλους, με ισχυρή δόση… αυτοκριτικής) που αγωνίζονται στους 8 ομίλους είναι οι εξής:

1ος Όμιλος: Air Ballers, Χαβαλέικερς, Αμπαλέικερς, Abalik, Τα Ηλεκτρόνια.
2ος Όμιλος: Dream Team, Άπαιχτες, Νικησιανίτες, Happy Travelers, White Killers.
3ος Όμιλος: MAN 2, Santa Team, Ζυγός Power, Hondos Center.
4ος Όμιλος: Trompetes, Shamrock, Άκου – Άκου, O/4.
5ος Όμιλος: Πολυεθνικοί, Red Dragons, Οι Βουνίσιοι, Βηματοδότες.
6ος Όμιλος: Splash Cousins, Φραουλίτσες, Τα Τσακαλάκια, Final 4.
7ος Όμιλος: Bulldogs, Ελ Κουβαδόρ, L.A. Team, Εκπαιδευτικοί.
8ος Όμιλος: Οι Μπουγάτσες, Μυρωδιάδες, Μπύρωες, Οι Τελευταίοι.