Πυγμαχία: Ο Αλέξης Πολίτης τίμησε τον Χρήστο Καραΐτη

Ο 18χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής τιμήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, παρουσία του αντιδημάρχου Ελευθερών, Χρήστου Πριονίδη

Ο 18χρονος Καβαλιώτης πυγμάχος, με καταγωγή από τον Δήμο Παγγαίου, Χρήστος Καραΐτης βραβεύτηκε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 από τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αλέξη Πολίτη για την πρόσφατη διάκρισή του Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων-Νεανίδων το οποίο διεξήχθη στην Ισπανία, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 71 κιλών.

Παράλληά, ο Χρήστος βρίσκεται σε προ-ολυμπιακή προετοιμασία, με πρώτο στόχο να διεκδικήσει ένα μετάλλιο στα προ-ολυμπιακά τουρνουά τα οποία θα γίνουν το 2023 και 2024 και απώτερο στόχο τη συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα του 2024.

«Βράβευση του καβαλιώτη Παγκόσμιου Πρωταθλητή στην Πυγμαχία, Χρήστου Καραΐτη για την τεράστια πρόσφατη επιτυχία του στην Ισπανία, μαζί με τον καλό φίλο και συνεργάτη Αντιδήμαρχο Ελευθερών, Χρήστο Πριονίδη σήμερα στην Αντιπεριφέρεια. Μαζί μας και ο προπονητής και πατέρας του Χρήστου, κύριος Σωκράτης Καραΐτης, που τόσα έχει προοσφέρει στο καβαλιώτικο αθλητικό “γίγνεσθαι”. Παιδιά είμαστε μαζί σας!», ανέφερε ο Αλέξης Πολίτης στο μήνυμά του.