Ο Νίκος Αμανατίδης στο πλευρό του Βλάνταν Ίβιτς στη Ρώσικη Κρασνοντάρ

Ο Καβαλιώτης γυμναστής δέχτηκε δελεαστική πρόταση από τον Σέρβο τεχνικό που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας – Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας της ιδιαίτερης πατρίδας του Βρασίδα Νέας Περάμου

Τη χαρά και την υπερηφάνεια τους γιατί ένα μέλος της οικογένειας του προοδεύει συνεχώς στο χώρο του ποδοσφαίρου, εκφράζουν με ανακοίνωση τους οι διοικούντες του ΑΜΣ Βρασίδας Νέας Περάμου! Ο λόγος για τον Νίκο Αμανατίδη ο οποίος ξεκίνησε ως παίκτης από τα σπλάχνα του συλλόγου και στη συνέχεια είχε μια συνεχή ανοδική πορεία ως προπονητής και γυμναστής, αρχικά σε ομάδες της Καβάλας και της περιοχής και στη συνέχεια σε πολλούς συλλόγους της Ελλάδας.

Μετά από μια επιτυχημένη παρουσία επί 2,5 χρόνια στο τεχνικό επιτελείο του Άρη Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσει στο πλευρό του Βλάνταν Ίβιτς στη Ρώσικη Κρασνοντάρ και το μεγάλο αυτό βήμα του, συνοδεύεται από τις θερμότερες ευχές της ομάδας, στην οποία ανδρώθηκε, για καλή επιτυχία.

Η ανακοίνωση του Βρασίδα Νέας Περάμου, που συνοδεύεται από φωτογραφίες του Νίκου Αμανατίδη όταν ήταν μέλος των Ακαδημιών του συλλόγου αλλά και προπονητής του, αναφέρει σχετικά:

«Οι συστάσεις είναι περιττές… Ο Νίκος Αμανατίδης, ένα ενεργό μέλος της οικογένειας του Βρασίδα μας, πλέον ανοίγει τα φτερά του για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ο Νίκος πάντα δίπλα στην ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια με την εμπειρία του βοηθά και ενισχύει την προσπάθεια μας οπότε δεν μπορούμε παρά να είμαστε περήφανοι για αυτόν και τη δικαίωση των κόπων του!

Ο Νίκος Αμανατίδης ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην πρώτη ακαδημία του συλλόγου μας και στη συνέχεια στο ανδρικό τμήμα(1991-2006) με κάποια περάσματα από Ορφάνι και Κοκκινόχωμα… το 2002 αναλαμβάνει, ως προπονητής πλέον, την Ακαδημία μας ενώ το 2007 το ανδρικό μας τμήμα ως το καλοκαίρι του 2011 με μεγάλη επιτυχία και αποκορύφωμα την κατάκτηση του double την περίοδο 08’/09’ και την άνοδο της ομάδας στη Δ’ Εθνική κατηγορία! Ακολουθούν Ολυμπιακός Λευκωσίας, Εθνικός Άχνας, Καβάλα, Παναχαϊκή, Ηρακλής, ΟΦΗ, Λαμία και τα τελευταία 2,5 χρόνια στον Άρη Θεσσαλονίκης ώσπου έρχεται η δελεαστική πρόταση του Βλάνταν Ίβιτς να ενταχθεί στο επιτελείο του και να δουλέψουν στη Ρωσία και συγκεκριμένα στην FC Krasnodar…!

Νικόλα όλη η οικογένεια του ΑΜΣ Βρασίδας χαιρόταν και απολάμβανε την καριέρα σου όλα αυτά τα χρόνια, πόσο μάλλον τώρα…!Σου ευχόμαστε ολόψυχα πολλές επιτυχίες στο νέο σου επαγγελματικό βήμα»!!!