Διονύσης Μερκουρόπουλος: Ένα Καβαλιώτης μαθητής Δημοτικού στη σκακιστική κορυφή της χώρας

Ο μαθητής του 12ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας κατέκτησε την 1η θέση στο 34ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Μαθητών και Μαθητριών Δημοτικών Σχολείων-Πολύ καλά πλασαρίσματα και για τους υπόλοιπους Καβαλιώτες μαθητές

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας το οποίο βρέθηκαν στην κορυφή του 20ου Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος Σκάκι [διαβάστε εδώ], ο Καβαλιώτης μαθητής του 12ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, Διονύσης Μερκουρόπουλος βρέθηκε στην κορυφή του 34ου Πανελλήνιου Ατομικού Πρωταθλήματος Μαθητών και Μαθητριών της ΣΤ’ τάξης Δημοτικών Σχολείων συγκεντρώνοντας 8 βαθμούς. 

Μεγάλη επιτυχία στο ατομικό και για τον Χαράλαμπο Παπακυριακού από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας όπου αναδείχτηκε 3ος, ενώ ο Καβαλιώτης μαθητής, Νικόλας Κατσούλης αναδείχτηκε 4ος, με 5ο τον επίσης Καβαλιώτη, Πέτρο Παπακυριακού.

«Πολύ μεγάλη επιτυχία από τον μαθητή της ΣΤ’ Διονύση Μερκουρόπουλο ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στο πανελλήνιο σκακιστικό σχολικό πρωτάθλημα στην Αθήνα. Πολλά μπράβο στον Διονύση για την προσπάθεια που κατέβαλε… Του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στη ζωή του», αναφέρει ο Σύλλογος Γονέων του 12ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Καβάλας.