2ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας: Η κορυφή στο σκάκι «έφερε» συγκίνηση και περηφάνεια στην οικογένεια του σχολείου

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για τη μεγάλη επιτυχία της σκακιστικής ομάδας του Σχολείου στο 20ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι

Με αέρα… κορυφής επέστρεψε η σκακιστική ομάδα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας από το 20ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι [διαβάστε εδώ], με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας να εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους μικρούς σκακιστές, οι οποίοι τους έκαναν περήφανους, αλλά και τους συγκίνησαν με τη διόλου ευκαταφρόνητη επιτυχία τους, μέσα σε ένα περιβάλλον σκληρού ανταγωνισμού με μαθητές και μαθήτριες από όλη την Ελλάδα.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων

Είμαστε πρωταθλητές! Ο Χαράλαμπος Παπακυριακού, ο Χρήστος Σπανδωνίδης, ο Πέτρος Παπακυριακού, η Βάσια Σταματίου και η Βασιλεία Μπιλικαΐδου είναι η καλύτερη ομάδα σκακιστών ηλικίας Δημοτικού Σχολείου σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι κόποι τους, η επιμονή τους, η μαχητικότητα και η πίστη τους στον στόχο που οι ίδιοι από κοινού με τους γονείς τους έθεσαν, τους έφερε στην κορυφή.

Η οικογένεια του 2ου Δημοτικού Σχολείου, οι συμμαθητές τους, οι δάσκαλοι τους, εμείς, οι γονείς, στεκόμαστε χαρούμενοι, μα και συγκινημένοι μπροστά τους και τους ευχόμαστε σε ολόκληρη τη ζωή τους να διαφυλάξουν το μάθημα που έλαβαν σήμερα. Με σκληρή δουλειά, μεθοδικότητα και κουλτούρα συνεργασίας πετυχαίνεις τα πάντα.

Μπράβο στα παιδιά και στους γονείς τους.