6ο Εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ: Μηχανικοί και Union Kavala Oil θα παλέψουν για την «κούπα»

Οι δύο ομάδες κέρδισαν στην ημιτελική φάση τη Λευκοσιδηρουργία (62-55) και τους Ελεύθερους Επαγγελματίες (55-52) και θα παίξουν στον μεγάλο τελικό την Κυριακή στο «Αλ. Δήμογλου» στην Καλαμίτσα

Μετά από μια συγκλονιστική σειρά ημιτελικών αγώνων όπου η νίκη κρίθηκε στο τέλος και στις λεπτομέρειες, το 6ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ του Δήμου Καβάλας, μπαίνει στην τελική ευθεία του. Η τελική φάση θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής 9 Ιουλίου στο κλειστό «Αλ. Δήμογλου» της Καλαμίτσας και τον τίτλο του πρωταθλητή θα διεκδικήσουν οι ομάδες των Μηχανικών και της Union Kavala Oil! Οι δύο φιναλίστ κατάφεραν να ξεχωρίσουν από τις μεγάλες «μάχες» που έγιναν στο κλειστό των Ποταμουδίων. Οι Μηχανικοί επικράτησαν της Λευκοσιδηρουργίας με 55-62, ενώ η Union Kavala Oil νίκησε τους Ελεύθερους Επαγγελματίες 52-55.

Οι δύο ηττημένοι των ημιτελικών θα αγωνιστούν στις 18.00 στην Καλαμίτσα για την 3η θέση στην τελική κατάταξη, ενώ οι νικητές θα παίξουν για την «κούπα» σ’ έναν αγώνα που θα αρχίσει δύο ώρες αργότερα (20.00).

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του επιτυχημένου θεσμού, που επέστρεψε μετά από δύο χρόνια, αναφέρει σχετικά:

«Ο Δήμος Καβάλας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» κάνει γνωστό ότι οι τελικοί αγώνες του 6ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης θα διεξαχθούν την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023 στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

  • 18:00 Μικρός Τελικός: – ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΑ  – ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
  • 20:00 Μεγάλος Τελικός: ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ – UNION KAVALA OIL

Μετά το τέλος του μεγάλου τελικού θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις».