Οι «Γαλάζιοι Αργοναύτες» κατεβάζουν τα ρολά

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΟΚ αναστέλλουν την επίσημη λειτουργία των γραφείων τους, μιας και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του νόμου και τα γραφειοκρατικά ζητήματα που προκύπτουν

Μπορεί να έλαβε βεβαίωση νόμιμης λειτουργίας πριν από σχεδόν ένα μήνα από τη ΓΓΑ, καθώς διαπιστώθηκε ότι πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις του νόμου (περί νομίμου λειτουργίας) και μπορεί το γεγονός αυτό να έδωσε ελπίδες ότι τελικά θα καταφέρει να ξεπεράσει τα γραφειοκρατικά ζητήματα και να συνεχίσει να βρίσκεται (επίσημα) στο πλευρό της ομάδας, εν τούτοις όμως οι ελπίδες αυτές διαψεύστηκαν.

Ο λόγος για τον Σύνδεσμο Φιλάθλων ΑΟΚ «Γαλάζιοι Αργοναύτες» ο οποίος μετά από 42 χρόνια αναστέλλει τη λειτουργία του, μιας και δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί σ’ όλα αυτά που απαιτεί η Πολιτεία για τη νόμιμη λειτουργία.

Αυτό αναφέρει άλλωστε σε ανάρτηση του ο Γιάννης Καραμάνης, που αποτέλεσε όλα αυτά τα χρόνια την «ψυχή» της οργανωμένης προσπάθειας ενίσχυσης της ομάδας στις κερκίδες του «Ανθή Καραγιάννη» αλλά και όχι μόνο.

Στην ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb αναφέρει σχετικά:

«Και δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο μηδέν μετά από 42 ένδοξα χρόνια οπαδισμού.

Οι εμπλοκές εγκληματιών στο χώρο του στις μεγάλες πόλεις και ομάδες της χώρας έκαναν τον ρομαντισμό και το φίλαθλο πνεύμα των επαρχιακών συνδέσμων να πάει περίπατο και να μην έχουν πλέον την δυνατότητα να επιβιώσουν αφού η πολιτεία μηδένισε την πιθανότητα σε μικρούς αλλά καθαρούς συνδέσμους να ανταπεξέλθουν σε αυτά που ζητάει για την λειτουργία τους.

Έτσι οι γαλάζιοι Αργοναύτες αναστέλλουν την λειτουργία των γραφείων τους αφού η άσχημη εικόνα της ομάδας τα οικονομικά μεγέθη και η γραφειοκρατική διαδικασία που χρειάζεται για να πάρεις την άδεια από την αστυνομία δεν είναι δυνατή.

Στην καρδιά μας υπάρχει μόνο ο ΑΟΚ και θα βρισκόμαστε πάντα κοντά του. Δυστυχώς όχι όμως οργανωμένα και με παρουσία στα εκτός.

Ευχαριστούμε όσους κατά καιρούς ήταν δίπλα στον σύνδεσμο και βοήθησαν.

Μια ζωή μόνο ΑΟΚ».