Πάνθηρες Καβάλας: Έσπασε την παράδοση, πήρε «διπλό» (44-59) στο Πανόραμα

Η επιστροφή στην αγωνιστική δράση έφερε και την επιστροφή στις νίκες για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ, σε μια έδρα όπου γνώριζε την ήττα στις 7 προηγούμενες φορές όπου αγωνίστηκε εκεί

Με ένα σπουδαίο «διπλό» στις αποσκευές της, επέστρεψαν οι Πάνθηρες Καβάλας από τη Θεσσαλονίκη, έχοντας καταφέρει να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού και ποιοτικού Πανοράματος με σκορ 44-59!

Εφτά φορές είχαν αναμετρηθεί ως σήμερα οι δύο σύλλογοι στο παρελθόν, με τη νίκη να καταλήγει πάντα «εντός έδρας»’, μια παράδοση που έσπασε σήμερα το σύνολο του Αρίστιππου Χαντέλη με εμφατικό τρόπο.

Η διακοπή του πρωταθλήματος φάνηκε πως δεν επηρέασε τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας που μπήκαν από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκαν και δεν ξανακοίταξαν πίσω ως το τέλος. Είναι ενδεικτικό πως η διαφορά για τις φιλοξενούμενες άγγιξε κάποια στιγμή το +23, καταφέρνοντας παράλληλα να περιορίσουμε σημαντικά το επιθετικό παιχνίδι των γηπεδούχων.

Έτσι, έκλεισε μια σειρά 3 συνεχόμενων απαιτητικών αγώνων για την ομάδα μας που αντιμετώπισε τις 3 από τις 4 ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία.

Οι Πάνθηρες με ανακοίνωση τους ευχαριστούν το Πανόραμα για τη φιλοξενία και εύχονται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα!

Δεκάλεπτα – Πόντοι

Δεκάλεπτα: 9-15, 24-27, 34-45, 44-59

ΑΣ Πανόραμα (Διαβολεμένου-Ριτζαλέου): Τσαλή 4, Παπαϊωάννου 17 (2), Μπαξεβάνου, Ζουμπούλη 2, Αργυρού 2, Δαδάλη, Αυτζή 4, Βατσιτσίδου 7, Γιαντσακλίδου 6, Βασλαματζή, Παπαδοπούλου, Αποστολίδου , Νάκη 2.
Πάνθηρες Καβάλας (Χαντέλης-Λογοθέτης): Λυκάκη 7 (1), Τσάντα 10, Παναγιωτίδου  4, Μαραβέγια 2, Γαϊτάνη 20 (5), Τριανταφύλλου 6, Πετρουσέφσκα 4, Μαμαλίγκατζη 4 (1), Συροπούλου, Παπαδοπούλου 2, Πιστιόλα.