Α2 Μπάσκετ Γυναικών: Ήταν… Πάνθηρες στο 2ο ημίχρονο. Κέρδισαν 64-49 τον Άρη Θεσσαλονίκης

Σπουδαία νίκη στο κλειστό της Καλαμίτσας με εξαιρετική εμφάνιση στην επανάληψη με αμυντική προσήλωση, καλή κυκλοφορία της μπάλας και πετυχημένους αιφνιδιασμούς

Μία πολύ σημαντική νίκη ήταν αυτή της Κυριακής 26/11 για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ των Πανθήρων, που κατέκτησαν το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Άρη Θεσσαλονίκης με 64-49 στο κλειστό «Αλ. Δήμογλου» στην Καλαμίτσα!

Το πρώτο δεκάλεπτο δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε το τεχνικό επιτελείο, βλέποντας την ομάδα χωρίς συγκέντρωση στο αμυντικό πλάνο και με πολλούς ημιτελείς αιφνιδιασμούς. Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε κάθε λάθος, έτρεξε σωστά και βρήκε λύσεις μέσα και έξω από τη ρακέτα, χτίζοντας και μια μονοψήφια διαφορά στο σκορ. Ελαφρώς καλύτερη ήταν η εικόνα μας στο δεύτερο δεκάλεπτο αλλά και πάλι δεν έλειψαν οι βιαστικές επιλογές, με τις 2 ομάδες τελικά να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με σκορ 25-27 υπέρ των φιλοξενούμενων. Όλα άλλαξαν στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου οι Πάνθηρες με αμυντική προσήλωση, καλή κυκλοφορία της μπάλας και πετυχημένους αιφνιδιασμούς, εμφάνισαν τα στοιχεία που έπρεπε για να επανακτήσουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και με επιμέρους σκορ 24-5 να βάλουν τις βάσεις για την επικράτηση.

«Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον μπασκετικό φίλαθλο κόσμο της Καβάλας που μας βοηθάει με την παρουσία του και στηρίζει τα κορίτσια μας στον φετινό ”Μαραθώνιο”! Είναι γενική διαπίστωση πως το φετινό πρωτάθλημα ξεχωρίζει για την ποιότητα και το ανεβασμένο επίπεδο, με τις περισσότερες ομάδες που συμμετέχουν να είναι ανταγωνιστικές και να επιδιώκουν με αξιώσεις κάθε νίκη» αναφέρει στην ανακοίνωση της η διοίκηση των Πανθήρων Καβάλας.

Δεκάλεπτα – Πόντοι

Δεκάλεπτα: 8-12, 25-27, 49-32 64-49

Πάνθηρες Καβάλας (Χαντέλης-Λογοθέτης): Τσάντα 2, Παναγιωτίδου 12 (2), Μαραβέγια 10 (1), Γαϊτάνη 13 (1), Λυκάκη 10, Τριανταφύλλου 1, Πετρουσέφσκα 7, Μαμαλίγκατζη 9 (3), Παπαδοπούλου.

Άρης (Κωτούλης): Μπαλτζή 7, Καλογήρου 4, Τσιαρσιώτη 10, Γιάνταη, Παπαχρήστου 6, Βλάχου 9, Εφραιμίδου 8 (2), Μάντζιου Α., Κερασοβίτη 5 (1), Μάντζιου Ε.