Φθινοπωρινό Τουρνουά Σκάκι Καβάλας 2023: Αήττητος νικητής ο 12χρονος Χαράλαμπος Παπακυριακού!

Ο νεαρός σκακιστής που είχε 6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες βραβεύτηκε, όπως και οι υπόλοιποι νικητές του Α’ ομίλου από την Σταυρούλα Τσολακίδου, η οποία βρέθηκε στην Καβάλα για την εκδήλωση τιμής στον Βασίλη Θεοδωρίδη

Με επιτυχία και με περισσότερες από 75 συμμέτοχες ολοκληρώθηκε το Φθινοπωρινό Σκακιστικό Τουρνουά Καβάλας. Τους νικητές του Α’ ομίλου βράβευσε οι τρείς φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Σταυρούλα Τσολακίδου, η οποία βρέθηκε για λίγες μέρες στην Καβάλα για να τιμήσει με την παρουσία της την εκδήλωση προς τιμήν του εκλιπόντος πρόεδρου του Σκακιστικοί Ομίλου Καβάλας Βασίλη Θεοδωρίδη, που ακολούθησε μετά το τέλος του τουρνουά.

Στον Α’ όμιλο με 6/6 αήττητος (!!!) 1ος ο 12χρονος Παπακυριακού Χαράλαμπος, 2ος με 5/6 ο Καμπερίδης Χαράλαμπος, 3ος με 4.5/6 ο Τσαμπάζης Δημήτρης – Δωρόθεος, και 1η γυναίκα με 4/7 η Τζίμα Δέσποινα – Άννα.

Στις ειδικές κατηγορίες αναδείχθηκαν: 1ος Κ18 ο Παπακυριακού Πέτρος, 1η Κ18 η Σταματίου Αλεξάνδρα, 1ος Κ16 ο Μουρατίδης Φίλιππος, 1η Κ16 η Μπιλικαϊδου Βασίλεια, 1ος Κ12 ο Καμπερίδης Γεώργιος και 1η Κ12 η Ντώνε Δανάη, 1ος Κ10 ο Ματάκας Ραφαήλ, 2ος ο Κατσούλης Νικόλαος, 3ος ο Κλεανθίδης Μάρκος και 1η Κ10 η Καραμπερίδου Μυρσίνη.

Συγχαρητήρια στους νικητές και σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ο Β’ και Γ’ όμιλος θα ολοκληρώσουν το τουρνουά στις 2/12.

(Πηγή: Φίλοι Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας)