Χάρης Παλτόγλου: Προπονητής του κλιμακίου της ΕΤΑΒΕ στους διεθνείς αγώνες της Σόφια

Ο δάσκαλος του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, ως προπονητής των κλιμακίων της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος στους αγώνες που θα συμμετέχουν 1000 αθλητές από 8 χώρες των Βαλκανίων

Στη Σόφια της Βουλγαρίας θα βρεθεί στις αρχές Δεκεμβρίου ο Χάρης Παλτόγλου ο προπονητής των κλιμακίων της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) στο μεγάλο τουρνουά που θα διοργανωθεί.

Ο δάσκαλος του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας θα εκπροσωπήσει με υπερηφάνεια τη χώρα μας ως προπονητής κλιμακίων στο 14ο HEREYA Open Sofia. Το διεθνές πρωτάθλημα, που θα λάβει χώρα στην πρωτεύουσα της γειτονική χώρα θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Δεκεμβρίου και αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερους 1000 αθλητές από 8 κράτη των Βαλκανίων!

Η Ελληνική αποστολή, που απαρτίζεται από 54 αθλητές αντιπροσωπεύει τον αθλητικό ζήλο της ΕΤΑΒΕ. Η παρουσία τους σε αυτό το διακρατικό γεγονός αποτελεί μία ισχυρή κίνηση για την προβολή του Ελληνικού αθλητισμού και του Τάεκβοντο σε διεθνές επίπεδο.

Η επιλογή του Χάρη Παλτόγλου αποτελεί αναγνώριση της εμπειρίας του χώρο του αθλήματος και αποδεικνύει την υψηλή ποιότητα του προπονητικού επιπέδου που διακρίνει την Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος.

Ευχόμαστε σε όλη την Ελληνική αποστολή καλή επιτυχία  στο διεθνές πρωτάθλημα της Σοφίας.