Γιάννης Σκαρής: 2ος στην Ευρώπη και 5ος στον κόσμο (στην ηλικία του) στο Παγκόσμιο Ανοιχτής Θάλασσας

Ο νεαρός πρωταθλητής του ΝΟΘΑ Καβάλας επιστρέφει από την Πορτογαλία όπου διεξήχθη το Παγκόσμιο κύπελλο Ανδρών - Γυναικών ανοιχτής θάλασσας – Εξαιρετική εμφάνιση για τους 25 αθλητές του Ομίλου στα «Αλεξάνδρεια»

Γεμάτοι από εμπειρίες, ρεκόρ και διακρίσεις, γυρνάνε οι αθλητές του ΝΟΘΑ Καβάλας, από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις!

Στη Θεσσαλονίκη και στη διεθνή κολυμβητικής συνάντηση «Αλεξάνδρεια» οι 25 κολυμβητές και κολυμβήτριες του Ομίλου της Καβάλας κατάφεραν να διακριθούν σε τελικούς και να ανέβουν στο βάθρο, να κάνουν ατομικά ρεκόρ αλλά και να φτάσουν τους καλύτερους τους χρόνους! Αυτοί οι αγώνες στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, δίνουν σημαντικές πληροφορίες σε αθλητές και προπονητές για τη συνέχιση της δουλειάς που γίνεται.

Την ομάδα συνόδευσαν ο προπονητής της αγωνιστικής Νέζας Θέμης καθώς και η προπονήτρια της προαγωνιστικής Βαλσαμίδου Ισιγόνη, μαζί με την έφορο της ομάδας Γαβριηλίδου Δέσποινα.

Συγχαρητήρια σε αθλητές και προπονητές!

67ος ανάμεσα σε Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους πρωταθλητές ο Σκαρής

Εν τω μεταξύ, από την μακρινή Πορτογαλία και το Παγκόσμιο κύπελλο Ανδρών – Γυναικών ανοιχτής θάλασσας, επιστρέφουν ο Γιάννης Σκαρής και ο προπονητής του Γκέκας Νίκος, κατακτητές ενός ακόμα ρεκόρ. Στη δεύτερη εμφάνιση του Γιάννη στα 10χλμ, και ανάμεσα σε 94 άνδρες από όλο τον κόσμο, με βελτίωση του χρόνου κατά πολλά λεπτά, κατάφερε να τερματίσει στην 67η θέση ανάμεσα σε ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους πρωταθλητές.

Να σημειωθεί ότι στην ηλικιακή ομάδα που ανήκει ο Γιάννης η επιτυχία είναι ακόμα μεγαλύτερη, αφού τερμάτισε 2ος από τους Ευρωπαίους αντιπάλους του και 5ος σε παγκόσμιο επίπεδο. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!

Επόμενη στάση και στόχος του ομίλου είναι, η διεθνής κολυμβητική συνάντηση θεσμός «Φιλίππεια 2023» προαγωνιστικών Κατηγοριών και κατηγορίας ΜΙΝΙ , στην όμορφη πόλη μας, το Σαββατοκύριακο 9&10/12, όπου όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Όμιλος «σας περιμένουμε όλους να δείτε από που ξεκινάνε τα όνειρα, από που ξεκινήσανε και όλα τα παραπάνω παιδιά μας»! Καλή συνέχεια σε όλους με υγεία!!