Τίμος Καβακάς: Την… πατήσαμε! Δεν αξίζαμε τίποτα άλλο εκτός από την ήττα

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΟΚ στον απόηχο της ήττας-χαστούκι από τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας στην Ημαθία

Για μια πολύ κακή εμφάνιση από την οποία η ομάδα δεν άξιζε τίποτα άλλο εκτός από την ήττα, έκανε λόγο ο Τίμος Καβακάς στον απόηχο της ήττας-χαστούκι από τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας στην Ημαθία. Ο προπονητής του ΑΟΚ ανέλαβε τις ευθύνες τους για την αποτυχία λέγοντας ότι δεν έπεισε τους παίκτες του για τη δυσκολία της αναμέτρησης επισημαίνοντας ότι δεν ήταν σωματικά και ψυχολογικά έτοιμη γι’ αυτήν.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «πήραμε αυτό που μας άξιζε. Ήμασταν πάρα πολύ κακή και αυτή η εμφάνιση συνδυάστηκε με όλο το περιβάλλον και τις συνθήκες που επικράτησαν στο γήπεδο, που επίσης ήταν κακές! Ασφαλώς όταν η ομάδα έχει αυτή την εικόνα, υπεύθυνος είναι ο προπονητής. Θεωρώ ότι δεν έπεισα τους ποδοσφαιριστές ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχει δυσκολίες, γιατί γνωρίζαμε πάρα πολύ καλά σε τι γήπεδο θα παίξουμε, τι συνθήκες θα βρούμε και πως θα αντιμετωπίσει τον αγώνα η συγκεκριμένη ομάδα. Φάνηκε ότι δεν είμαστε έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά. Είχαμε λάθος τρόπο αντιμετώπισης της αναμέτρησης και φτάσαμε σ’ αυτή την ήττα, η οποία επαναλαμβάνω ότι ήταν απόλυτα δίκαιη.

Αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να μειώσουμε την προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι στιγμής. Δυστυχώς ήμασταν εμείς η δυσάρεστη έκπληξη αυτής της αγωνιστικής και πρέπει να συνέλθουμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε».

Αν δεν υπάρχει σοβαρότητα και συνέπεια…

Σχολιάζοντας τη διαφορά στη βαθμολογία του 1ου ομίλου ανέφερε ότι:

«Ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα και ήταν μια πολύ άσχημη ήττα. Πραγματικά πιστεύω ότι η ομάδα μας δεν έχει αποσπαστεί στη βαθμολογία. Το φωνάζω και το λέω συνέχεια ότι δεν έχουμε κερδίσει ακόμα καμία άνοδο. Άλλωστε δεν έχει κλείσει καν ο πρώτος γύρος. Ίσως μετά τη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική (0-3 στο Νέστο) να θεωρήσαμε ότι έχουμε ένα «μαξιλαράκι». Βλέπουμε όμως πως έρχονται τα πράγματα από την μια Κυριακή στην άλλη. Αν δεν υπάρχει μια σοβαρότητα και συνέπεια, βλέπεται τι μπορούμε να πάθουμε! Εμείς την… «πατήσαμε» αυτή την Κυριακή».

Πως πήρε άδεια αυτό το γήπεδο;

Τέλος σχολίασε τις πολύ κακές συνθήκες που επικρατούν στο γήπεδο των Διαβατών λέγοντας ότι «είναι ανεπίτρεπτο να γίνονται αγώνες της Γ’ Εθνικής σ’ αυτό το γήπεδο. Πραγματικά δεν ξέρω πως πήρε άδεια η συγκεκριμένη ομάδα να παίξει σ’ αυτό το γήπεδο; Εμείς δεν έχουμε καμία δικαιολογία για την ήττα, όμως επειδή θα έρθουν κι άλλες ομάδες να αγωνιστούν εδώ κι επειδή όλοι θέλουμε να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο, κάτι πρέπει να γίνει. Αν δείτε τις συνθήκες που επικρατούν, είναι να απορείς πως δόθηκε άδεια να γίνονται αγώνες σ’ αυτό το γήπεδο».