AO Kαβάλα: Χάνει τον Γκέντσογλου λόγω… Survivor;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρχηγός του ΑΟΚ έχει δεχτεί πρόταση από τους υπευθύνους τους ριάλιτι επιβίωσης και ότι είναι πολύ πιθανό να την αποδεχτεί, κάτι που σημαίνει ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα

Το ενδεχόμενο να χάσει μια από τις πολυτιμότερες μονάδες στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αντιμετωπίσει ο ΑΟΚ, μιας και από το πρωί της Τρίτης 5/12 τα διάφορα site και οι ενημερωτικές εκπομπές της τηλεόρασης που ασχολούνται με τα τηλεοπτικά, έχουν κατακλυστεί από την πληροφορία ότι ο Σάββας Γκέντσογλου φέρεται να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Άγιο Δομίνικο προκειμένου να πάρει μέρος στο Survivor 2024!!!

O αρχηγός του ΑΟΚ, που είναι βασικότατο στέλεχος της ενδεκάδας έχοντας μάλιστα σταθερή απόδοση, φέρεται όχι μόνο να έχει δεχτεί πρόταση για να συμμετέχει στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης, αλλά οι πληροφορίες τον θέλουν να την έχει ήδη αποδεχτεί!

Αν συμβεί αυτό θα συμμετέχει στην ομάδα των Διασήμων, ο οποία έχει ήδη αρχίσει να διαμορφώνεται. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Πρωινό Σουσού: «έχουν ακουστεί πολλά ονόματα τα οποία έχουν ξαναμπεί στο Survivor, Ασημίνα, Δαλάκα, Σοϊλέδη , όμως το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν το έχουμε ξαναδεί στο reality επιβίωσης».

Ο λόγος για τον Γκέντσογλου, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Σαράντος. Υπενθυμίζεται ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είχε σχέση στο παρελθόν με την Αγγελική Ηλιάδη, με την οποία μάλιστα έχει αποκτήσει και έναν γιο. «Ήθελε πάρα πολύ, από προηγούμενους κύκλους, να μπει στο παιχνίδι. Φαίνεται λοιπόν ότι είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει. Επίσης ακούστηκε και το όνομα της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Ηλία Γκότση», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Άλλες πληροφορίες πάντως επιβεβαιώνουν ότι του έχει γίνει πρόταση από την παραγωγή του Survivor, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται ακόμα το σενάριο οριστικής συμμετοχής του παίκτη.