Το Festival FunBasket έφερε μαζί όλες τις ομάδες μπάσκετ της Καβάλας

Η επιτυχημένη διοργάνωση της ΕΟΚ που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό των Ποταμουδίων, αφορά παιδιά ηλικίας από 4 έως 8 ετών και σ’ αυτή συμμετείχαν Αγία Βαρβάρα, Αστέρας Καβάλας, ΓΣ Ελευθερούπολης, Πάνθηρες και ΕΚ Καβάλας

Μία πολύ όμορφη γιορτή Funbasket διοργανώθηκε  από την ΕΟΚ στο κλειστό Γυμναστήριο Ποταμουδίων το πρωί του Σαββάτου 9/12. Το Funbasket είναι αθλητικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν παιδιά ηλικίας από 4 έως 8 ετών και συμμετείχε η ομάδα μας ως μέλος του δικτύου Healthy Hoops 4 All με 4 προπονητές και δύο γκρουπ 40 περίπου παιδιών συνολικά.

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην πόλη της Καβάλας  και πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ από 09.00 – 10.30 και 10.30 ως 12.00. Συμμετείχαν στο πρώτο γκρουπ η Αγία Βαρβάρα, ο Αστέρας Καβάλας και ο ΓΣ Ελευθερούπολης, ενώ στο δεύτερο γκρουπ συμμετείχε η  Αγία Βαρβάρα, οι Πάνθηρες και η ΕΚ Καβάλας, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα συμμετοχής και σε παιδιά που βρίσκονται στις ηλικίες αυτές, από τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά της πόλης.

Το Festival FunBasket είναι ένα αθλητικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν παιδιά από 4 έως 8 ετών, ενθαρρύνοντας τα να ενταχθούν στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης μέσω παιγνιωδών ασκήσεων, μαθαίνοντας τις βασικές αρχές του αθλήματος.

Συγχαρητήρια στην ΕΟΚ και στην υπεύθυνη προπονήτρια Νόνη Μουρτετζίκογλου για την εξαιρετική πρωτοβουλία που είχαν τη χαρά να απολαύσουν τα παιδιά της πόλης.  Συγχαρητήρια επίσης σε όλους τους συλλόγους που στήριξαν την προσπάθεια αυτή, τους προπονητές αλλά κυρίως τα παιδιά που συμμετείχαν.