Πάνθηρες Καβάλας: Ανασυγκρότηση δυνάμεων εν όψει της κόντρας με την Ολύμπια Λάρισας

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Καβάλας μετά το αγωνιστικό κενό στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας ετοιμάζεται για τη νέα «μάχη» την Κυριακή 17/12 στο κλειστό της Καλαμίτσας

Η απουσία αγωνιστικής δραστηριότητας την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε τη δυνατότητα στις παίκτριες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ των Πανθήρων μας να αποφορτιστούν από τους συνεχόμενους δύσκολους αγώνες και στον Αρίστιππο Χαντέλη να προετοιμάσει με ηρεμία το πλάνο του για τον αγώνα με την Ολύμπια Λάρισας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο απολογισμός του συγκροτήματος της Καβάλας στις 8 αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί έως τώρα είναι 4 νίκες και 3 ήττες, έχοντας 66.8 πόντους στην επίθεση και 58.7 πόντους στην άμυνα, μέσο όρο. Αντίστοιχα, η Ολύμπια έχει 3 νίκες και 4 ήττες, με 52.1 πόντους στην επίθεση και 64 πόντους στην άμυνα, μέσο όρο. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ολοκληρώσει το ρεπό τους. Καθώς οι αριθμοί πολλές φορές δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, το σύνολο του coach Χαντέλη θα πρέπει να αποδείξει μέσα στο παρκέ την στατιστική ανωτερότητά του και να κατακτήσει μία πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 12.30 στο ΔΑΚ Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου».