ΑΟ Καβάλα: Στην πόρτα της εξόδου ο Γιώργος Μπιμπισίδης

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός αποχωρεί από την ομάδα έχοντας αγωνιστεί σε 36 αγώνα σε 1,5 χρόνο

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση φαίνεται ότι απομένει για να ολοκληρωθεί η αποχώρηση του Γιώργου Μπιμπισίδη από την ομάδα της Καβάλας. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός δεν αποτελούσε βασική επιλογή για την ενδεκάδα της ομάδας τη φετινή χρονιά από τον προπονητή Τίμο Καβακά, έχοντας αγωνιστεί σε ελάχιστα παιχνίδια και γι’ αυτό αποφασίστηκε να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Ο Μπιμπισίδης αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2022 από τον ΑΟΚ και την πρώτη χρονιά ήταν στέλεχος του βασικού κορμού της ομάδας. Φόρεσε τη φανέλα με το «καραβάκι» στο στήθος 36 φορές και στον 1.5 χρόνο που ήταν στην ομάδα σημείωσε ένα τέρμα! Η αποχώρηση αυτή σημαίνει ότι η Καβάλα θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επαφές των παραγόντων της ομάδας με παίκτες που παίζουν σ’ αυτή τη θέση, αλλά και στο χώρο της μεσαίας γραμμής είναι προχωρημένες και ότι τις επόμενες ημέρες θα σημειωθούν εξελίξεις.

Μετά το επόμενο (και τελευταίο παιχνίδι για το 2023) με τον Άρη Αβάτου την Τετάρτη 20/12 θα δρομολογηθούν περισσότερες εξελίξεις, με ποδοσφαιριστές που δε θα αποκτηθούν μόνο για τη φετινή χρονιά, αλλά η προοπτική είναι να ενισχύσουν το ρόστερ του χρόνου στη Super League 2