ΑΟ Καβάλα: Αποχαιρέτησε τον Μπιμπισίδη, αλλά και τους Φερεντίνο και Χατζή

Επίσημη ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας με τον 27χρονο αμυντικό αλλά και με άλλους δύο παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι

Δεν ήταν τελικά μόνο ο Γιώργος Μπιμπισίδης που αποχαιρέτησε την ομάδα της Καβάλας τις τελευταίες ημέρες. Όπως προκύπτει και από την επίσημη ανακοίνωση του ΑΟΚ, μαζί με τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό, αποχωρούν και οι Αλέξανδρος Φερεντίνος και Νίκος Χατζής, τους οποίους η διοίκηση του συλλόγου του εύχεται καλή συνέχει στην καριέρα τους.

Ο πρώτος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα χωρίς να έχει συμμετοχή, ενώ ο δεύτερος είχε ελάχιστα λεπτά σ’ αυτούς τους λίγους μήνες που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει σχετικά:
«Ο ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Αλέξανδρο Φερεντίνο και Νίκο Χατζή και τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.

Επίσης, μετά από 1,5χρόνο παρελθόν αποτελεί και ο Γιώργος Μπιμπισίδης που προσέφερε πολλά στην ομάδα μας και αποτέλεσε τον στυλοβάτη της άμυνας ιδιαίτερα την περσινή χρονιά. Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».