Πάνθηρες Καβάλας: Μεγάλο «διπλό» στην Πυλαία (43-55) με όπλο την άμυνα!

Μεγάλη νίκη στη Θεσσαλονίκη για την 10η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ γυναικών – Δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Αρίστιππου Χαντέλη

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας οι Πάνθηρες! Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Καβάλας επικράτησε στο κλειστό «Ηλ. Τριανταφυλλίδης» στη Πανόραμα επί της Πυλαίας με 43-55 και αναρριχήθηκε ακόμα περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα. Το μεγάλο «όπλο» της ομάδας του Αρίστιππου Χαντέλη ήταν η άμυνα. Όταν σ’ ένα εκτός έδρας παιχνίδι δέχεσαι 43 πόντους και μάλιστα στο 1ο μέρος μόλις 12 (!!!), τότε έχεις τις βάσεις για να πάρεις το ροζ φύλλο αγώνα…

Δεκάλεπτα: 9-15, 12-30, 27-41, 43-55
ΑΕ Πυλαίας (Λίτσου): Καραμπατζάκη 14, Λογδανίδου 10(1), Βαντσιούρη 5(1), Κωστανάκη 8(1), Σπανίδου 1, Καρβουνιάδου 3, Τσουμπερλή 2, Μαδαλιανίδου , Διαμαντοπούλου, Τσούπα.
Πάνθηρες Καβάλας (Χαντέλης-Λογοθέτης): Τσάντα 8(2), Παναγιωτίδου 2, Γαϊτάνη 20(4), Τριανταφύλλου 6, Πετρουσέφσκα 8, Λυκάκη 2, Μαμαλίγκατζη 1, Παπαδοπούλου 8, Πιστιόλα.

Αρ. Χαντέλης: Η μεγαλύτερη νίκη μας μέχρι την επόμενη…

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των Πανθήρων δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ήταν η μεγαλύτερη νίκη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα-μέχρι την επόμενη- απέναντι στην ομάδα της Πυλαίας κλείνοντας ιδανικά το 2023. Η ομάδα μου μπήκε πάρα πολύ συγκεντρωμένη στο παιχνίδι, ειδικά στο κομμάτι της άμυνας όπου κρατήσαμε στους 12 πόντους στο ημίχρονο μία ομάδα που είναι πολύ καλή επιθετικά, δείχνοντας έτσι την προσήλωση και τη διάθεση που απαιτείται σε τέτοια ματς. Νομίζω πως σήμερα η άμυνα ήταν το κλειδί, ελέγχοντας τον ρυθμό του παιχνιδιού και ακόμα και στο καλό 5λεπτο της Πυλαίας όπου η διαφορά κατέβηκε στους 5 πόντους, είχαμε το καθαρό μυαλό και πετύχαμε 2 πολύ μεγάλα καλάθια που μας έδωσαν ξανά το momentum για να κατακτήσουμε τη νίκη.

Θέλω να ευχαριστήσω τα κορίτσια που έδειξαν τέτοιο πρόσωπο και είμαι υπερήφανος γι’ αυτή την ομάδα πραγματικά. Η ομάδα αυτή δεν έχει ταβάνι αν συνεχίσει στον ίδιο δρόμο της καθημερινής προσπάθειας και της σκληρής δουλειάς. Πλέον, έχουμε τη διακοπή λόγω εορτών, ευκαιρία να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να ξεκουραστούμε σωματικά και πνευματικά ώστε να επιστρέψουμε δριμύτεροι για να κλείσουμε με επιτυχία τα 3 παιχνίδια του πρώτου γύρου. Θα ήθελα να ευχηθώ καλές γιορτές, με υγεία σε όλους και το 2024 να φέρει αγάπη, ειρήνη και υγεία σε όλους καθώς και στην ομάδα μου να φέρει μία θέση στα playoff».