Ο ΟΚΑ Καβάλας βραβεύει τους κορυφαίους αθλητές του για το 2023

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας (Ευγ. Ιορδάνου και Αριστείδου)

Τους κορυφαίους αθλητές του συλλόγου, που ξεχώρισαν με την παρουσία και τις επιδόσεις τους τη χρονιά που φεύγει θα τιμήσει το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023 στις 19.00 ο Όμιλος Κλασσικού Αθλητισμού Καβάλας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας (Ευγ. Ιορδάνου και Αριστείδου).

Και το 2023 ο ΟΚΑΚ ήταν ο 1ος σύλλογος στο Νομό Καβάλας και 2ος στην Περιφέρεια ΑΜΘ. Παρά τις απουσίες αθλητών/τριών λόγω τραυματισμών και μεταγραφών ο ΟΚΑΚ απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η σοβαρή δουλειά που κάνει και η επένδυση στην ποιότητα αποδίδουν καρπούς και τον κατατάσσουν ανάμεσα στα κορυφαία σωματεία στην Ελλάδα. Στηριζόμενος στα δικά του παιδιά και στους για χρόνια συνεργάτες προπονητές έχει δημιουργήσει μια οικογένεια, που αντέχει στις προκλήσεις των καιρών.

Έδωσε το παρών σε όλα τα Πανελλήνια και διασυλλογικά πρωταθλήματα, καθώς και στα σημαντικά meetings ελληνικά και ξένα, ενώ ήταν παρών στην κοινωνία της Καβάλας με ποικίλες δράσεις. Εκτός των άλλων διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία δυο αγώνες σε συνεργασία με το Δήμο Παγγαίου και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΜΘ. Τον «Παπαχρηστίδειο Δρόμο», που έχει καθιερωθεί πλέον ως σημαντικός αγώνας δρόμου, και «Σπανίδεια -Ευαγγελίδεια 2023» με τη συμμετοχή πάνω από 600 αθλητών/τριών κατηγοριών Κ14 και Κ12 από όλη τη Βόρειο Ελλάδα.