ΑΟ Καβάλα: Και επίσημα «αργοναύτης» ο Νέτι Μέτσε

Ο 28χρονος Αλβανός μέσος, προέρχεται από τη Νίκη Βόλου και έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα - Προς Νέα Αρτάκη ο Κώστας Σαλπιγγίδης

Μια μεταγραφή που είχε «κλείσει» εδώ και πολλές ημέρες, επισημοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 30/12 από τον ΑΟΚ. Αποκτήθηκε ο 28χρονος Νεσάτ (Νέτι) Μέτσε, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Νίκη Βόλου με την οποία έχει παίξει κάποια χρόνια πριν και τη Super League, ενώ έχει περάσει και από τον Καραϊσκάκη Άρτας. Ο Μέτσε που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και είναι διεθνής μια φορά με την Εθνική ομάδα της Αλβανίας, έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του αναφέρει σχετικά:

«Ο ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Νέτι Μέτσε. Ο Μέτσε είναι 28 ετών, μέσος, και αγωνίστηκε στο παρελθόν με την ομάδα της Νίκης Βόλου και του Καραϊσκάκη Άρτας στην Superleague 2 ενώ με την ομάδα του Βόλου μετρά και 6 συμμετοχές στην Superleague 1. Τέλος, έχει χριστεί διεθνής, με την Εθνική ομάδα Ελπίδων της Αλβανίας. Nέτι καλώς ήρθες και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία κι επιτυχίες. Welcome»!

Προς Νέα Αρτάκη ο Κώστας Σαλπιγγίδης

Εν τω μεταξύ, όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Σαλπιγγίδης που αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Καβάλας, ύστερα από δικό του αίτημα, θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Αρτάκη (Εύβοια) που πρωταγωνιστεί στον 2ο όμιλο και έχει προπονητή τον Καβαλιώτη Δημήτρη Μαγκαφίνη.