ΑΟ Καβάλα: Και ο Σαμπανίδης στη γραμμή κρούσης…

Ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του 25χρονου επιθετικού, από τον Άρη Αβάτου με τον οποίο σημείωσε ήδη 10 τέρματα – Επιστρέφει στο «καραβάκι» μετά την περίοδο 2021-2022

Με τον 3ο σκόρερ, μέχρι στιγμής, του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ενισχύεται η ομάδα της Καβάλας! Ο Νίκος Σαμπανίδης επιστρέφει στο «καραβάκι» μετά την περίοδο 2021-22, για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την επιθετική γραμμή του ΑΟΚ, που ήδη σημειώνει κατά μέσο όρο 3 γκολ σε κάθε παιχνίδι που δίνει. Ο Σαμπανίδης ξεκίνησε τη χρονιά στον Άρη Αβάτου, με τον οποίο σημείωσε 10 τέρματα.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του από την Καβάλα αναφέρει σχετικά: «Ακόμα ένα βαρύ πυροβολικό έρχεται να προστεθεί στο δυναμικό της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, η οποία ήδη έχει 45 γκολ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον γνώριμο μας 25χρονο επιθετικό Νίκο Σαμπανίδη που μετρά ήδη 10 γκολ με τη φανέλα του Άρη Αβάτου ενώ έχει 58 συμμετοχές στην Superleague 2 και 6 γκολ, 3 εκ των οποίων τα πέτυχε με τη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος (2021/22).

Είναι προφανές ότι μαζί με τους Β. Παπαδόπουλο και Κ. Γκέκα, η ομάδα μας θέλει να συνεχίσει και γιατί όχι να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις επιθετικές της αρετές, την ώρα που πετυχαίνει σχεδόν 3 γκολ ανά αγώνα.

Νικόλα καλώς ήρθες, καλή χρονιά με υγεία»!