ΕΠΣ Καβάλας: Παρουσία Μπαλτάκου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα δώσει το παρών στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Χρυσούπολης, όπου θα τιμηθούν και πρόσωπα που πρόσφεραν στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο

Παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Τάκη Μπαλτάκου θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΠΣ Καβάλας.

Μετά την επιτυχημένη περσινή διοργάνωση που έγινε στην Ελευθερούπολη, φέτος η ΕΠΣΚ αποφάσισε να διεξαχθεί στη Χρυσούπολη και πιο συγκεκριμένα στο Αμφιθέατρο της πόλης. Εκεί θα τιμηθούν και άτομα που έχουν προσφέρει στο τοπικό ποδόσφαιρο

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ αναφέρει σχετικά: «Η έλευση της νέας χρονιάς φέρνει και μία μεγάλη εκδήλωση για την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, καθώς με ιδιαίτερη χαρά θα διοργανωθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:00, στο Αμφιθέατρο της Χρυσούπολης.

Το παρών αναμένεται να δώσει για μία ακόμη χρονιά ο πρόεδρος της ΕΠΟ κος Παναγιώτης Μπαλτάκος, ενώ θα τιμηθούν και πρόσωπα για την προσφορά τους στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο, τα ονόματα των οποίων θα γνωστοποιηθούν το προσεχές διάστημα.

Με μεγάλη χαρά η ΕΠΣ Καβάλας θα υποδεχτεί όλα τα σωματεία της και τους ανθρώπους του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου σε μία εκδήλωση – γιορτή για το άθλημα».