Τάσος Λαγός: Στον ΑΟΚ η προσωπική επιλογή του Γιάννη Διαμαντίδη

Ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του έμπειρου αμυντικού μέσου, ο οποίος έχει 27 συμμετοχές στην Εθνική Ελπίδων και έπαιξε σε 121 παιχνίδια του Παναθηναϊκού την περίοδο 2009-2016

Ενας παίκτης που έχει αγωνιστεί 27 φορές στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων και 121 με τον Παναθηναϊκό από το 2009 έως το 2016, έχοντας μάλιστα και 10 συμμετοχές στο Europa League και 3 στο Champions League, ανήκει και επίσημα στον ΑΟ Καβάλα. Πρόκειται για τον Τάσο Λαγό, ο οποίος έλυσε πριν από λίγες ημέρες το συμβόλαιο του με τον Αιολικό Μυτιλήνης.

Η μεταγραφή του στον ΑΟΚ, αποτελεί (όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά και στην επίσημη ανακοίνωση της ομάδας) προσωπική επιλογή του ισχυρού άνδρα του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου Γιάννη Διαμαντίδη, ο οποίος πιστεύει ότι ο έμπειρος αμυντικός μέσος θα καλύψει επάξια το κενό που άφησε ο Σάββας Γκέντσογλου. Αξίζει να τονιστεί ότι ο Λαγός αγωνίστηκε μόνο σε 3 παιχνίδια του Αιολικού τη φετινή χρονιά, λόγω τραυματισμού τον οποίο πλέον έχει ξεπεράσει.

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ αναφέρει σχετικά:

«Ο ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει την απόκτηση του πολύπειρου 31χρονου αμυντικού μέσου Τάσου Λαγού ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου Γ. Διαμαντίδη. Ο Τάσος μετρά 27 συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων και 121 με τον Παναθηναϊκό (2009-2016), όπου αγωνίστηκε 10 φορές στο Europa League και 3 στο Champions League.

Επίσης, φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ (2017-18) στη Super League 1, του Απόλλων Σμύρνης (2019-21)  ενώ τα τελευταία 3 χρόνια αγωνίστηκε στη Super League 2 με την Αναγέννηση Καρδίτσας (49 ματς /4 γκολ) και τον Αιολικό.

Τάσο, καλώς ήρθες στον ΑΟ Καβάλα»!