Ορφέας Ελευθερούπολης: Έφυγε ο Βακιρτζής, αποκτήθηκαν δύο από τον Ατρόμητο Ακροβουνίου

Ανακοινώθηκε η αποχώρησε του 22χρονου μεσοεπιθετικού και η μεταγραφή των Παναγιωτόπουλου και Φασουλή

Σημαντικές εξελίξεις έγιναν γνωστές το βράδυ της Κυριακής 7/1 στον Ορφέα Ελευθερούπολης αναφορικά με το ρόστερ του.

Συγκεκριμένα, ύστερα από την εύκολη επικράτηση του στο παιχνίδι της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ επί της Δόξας Αμυγδαλεώνα με 6-1, έγινε γνωστό ότι ο Κυριάκος Βακιρτζής αποχωρεί από την ομάδα. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει σχετικά: «Λύση συνεργασίας. Ανακοινώνουμε τη λύση της συνεργασίας με τον Κυριάκο Βακιρτζή, τον οποίο ευχαριστούμε για την εξαιρετική του παρουσία στο σύλλογο μας».

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, που πέρασε και για ένα μικρό διάστημα από τον ΑΟΚ, φέρεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με ομάδα Α’ κατηγορίας της Δράμας.

Απ’ την άλλη πλευρά η ομάδα της Ελευθερούπολης, που περιμένει τη δικαίωση της στο δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ σχετικά με την αφαίρεση των 6 βαθμών από τη βαθμολογία, ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών από τον Ατρόμητο Ακροβουνίου, που όπως είναι γνωστό έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Πρόκειται για τους Χρήστο Παναγιωτόπουλο και Κώστα Φασουλή. Η ανακοίνωση του Ορφέα αναφέρει: «Δύο νέες προσθήκες. Ανακοινώνουμε την απόκτηση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου από τον Ατρόμητο Ακροβουνίου και από την ίδια ομάδα τον τερματοφύλακα Κώστα Φασουλή. Καλώς ήρθατε στην ομάδα μας».