Ορφέας Ελευθερούπολης: Ετοιμάζεται λεύκωμα για τα 100 χρόνια του συλλόγου

Κατάμεστη η αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Δήμου Παγγαίου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου που φέτος κλείνει 99 χρόνια ζωής

Ολοι έδωσαν το παρών στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Ορφέα, που έγινε το βράδυ της Δευτέρας 9/1 στο Αμφιθέατρο του Δήμου Παγγαίου στην Ελευθερούπολη. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από φίλους, μέλη, αθλητές, παράγοντες του συλλόγου καθώς και απ’ τους ουκ ολίγους επίσημους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ο Ορφέας φέτος κλείνει 99 χρόνια ζωής και ήδη τόσο αυτός όσο και ο Δήμος Παγγαίου ετοιμάζονται για την επόμενη χρονιά, όπου θα συμπληρώσει έναν αιώνα, παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής και όχι.

Όπως τονίστηκε από τον Δήμαρχο Φίλιππο Αναστασιάδη και τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Μποσμπότη, την επόμενη χρονιά θα διοργανωθούν μια σειρά από εκδηλώσεις για να τιμηθούν τα 100 χρόνια του Ορφέα, ενώ παράλληλα θα εκδοθεί και ένα λεύκωμα, στο οποίο θα υπάρχουν φωτογραφικά στιγμιότυπα της πορείας του Συλλόγου μέσα στο χρόνο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, Μακάριος Λαζαρίδης και Αγγελική Δεληκάρη, οι Αντιπεριφερειάρχες Θόδωρος Μαρκόπουλος, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, ο εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητικού ΑΜΘ Στέλιος Ιγνατιάδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Αντωνιάδης καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας Γιώργος Πριονίδης.

Ο πρόεδρος του Ορφέα Χρυσόστομος Μανωλαράς, στην ομιλία του θυμήθηκε την υπόσχεση που έδωσε, στην ίδια εκδήλωσε πέρσι, περί κατάκτησης του τίτλου της ΕΠΣΚ, και ανέφερε «ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πετύχουμε το ίδιο και φέτος», ενώ ο Χρήστος Μποσπότης αναφέρθηκε στις εξαιρετικές εντυπώσεις που είχαν όλοι όσοι βρέθηκαν στα γραφεία του Ορφέα κατά τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου το καλοκαίρι, στο δημοτικό στάδιο της Ελευθερούπολης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο Ορφέας τίμησε 4 παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του, τον Θόδωρο Παμπούκα, τον Χάρη Παππά, τον Γιώργο Χριστοδουλίδη και τον Χρήστο Ψευτάκη, καθώς και το νεαρό ποδοσφαιριστή Κυριάκο Βακιρτζή.