ΑΟ Καβάλα: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νάση Στοϊνοβιτς

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός που προπονείται ήδη στην Καβάλα έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό, στον οποίο επέστρεψε πέρσι τον Ιανουάριο ύστερα από την παρουσία του στη Β’ Εθνική της Σερβίας

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αθανάσιου (Νάση) Στοϊνοβιτς φέρεται να βρίσκεται η ομάδα της Καβάλας. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός από την Κομοτηνή έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό στον οποίο επέστρεψε πέρσι τον Ιανουάριο, από τη Ζλάντομπορ της Σερβίας (Β’ Εθνική) και ήδη προπονείται με τον ΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες.

Είναι γιος του γνωστού παλαίμαχου Σέρβου ποδοσφαιριστή Ζόραν Στοϊνοβιτς, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού και το καλοκαίρι του 2016 μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ και αγωνίστηκε με τις ομάδες Κ-14 και Κ-15 του «Δικεφάλου», ενώ το αντίστοιχο του 2018 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Δόξα Γρατινής, για την περίοδο 2018-19.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Γερμανία και στην Κ-17 της Νυρεμβέργης, ενώ το καλοκαίρι του 2020 επέστρεψε στην Ελλάδα και στην Κ 19 της Λάρισας από την οποία παραχωρήθηκε για δύο σεζόν σε Τρίγλια και Αλεξανδρούπολη, ως δανεικός. Ακολούθησε η παρουσία του στη Νίκη Βόλου και μετά πήγε στη Σερβία. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Σερβίας.