Τίμος Καβακάς: «Κλείσαμε» έναν τερματοφύλακα, έρχονται ακόμα δύο μεταγραφές

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΟΚ μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Επανομή

Την είδηση ότι ο ΑΟΚ ολοκλήρωσε την Κυριακή την μεταγραφή ενός τερματοφύλακα, έδωσε στη διάρκεια των δηλώσεων του μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Επανομή, ο Τίμος Καβακάς. Ο τεχνικός του ΑΟΚ αναφερόμενος για το παιχνίδι μίλησε για το ερωτηματικό που υπήρχε αναφορικά με το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα ύστερα από ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής. Συγκεκριμένα τόνισε ότι:

«Κατ’ αρχήν θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο και καλή ποδοσφαιρική χρονιά για εμάς. Ήταν ένα παιχνίδι όπου είχαμε πολλά ερωτηματικά λόγο της μεγάλης (σε χρονική διάρκεια) αποχής. Όταν σταματήσαμε βρισκόμασταν σε πολύ καλή κατάσταση. Στο διάστημα μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος είχαμε νέες προσθήκες στο ρόστερ, οπότε όπως είπα είχαμε ένα ερωτηματικό για το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα. Νομίζω ότι παρουσιάστηκε αρκετά καλή, σ’ ένα μεγάλο βαθμό. Είμαι σίγουρος ότι τα νέα παιδιά θα μας βοηθήσουν. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να βελτιωνόμαστε».

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά ο προπονητής της ομάδας τόνισε ότι «σήμερα ολοκληρώσαμε την απόκτηση ενός τερματοφύλακα (το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί επίσημα από την ομάδα) και πιστεύω ότι θα κάνουμε 1 ή 2 ακόμα προσθήκες για να συμπληρώσουμε το ρόστερ μας με έναν ικανό αριθμό ποδοσφαιριστών».

«Είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για την κατάκτηση του τίτλου. Εμείς κοιτάμε να έχουμε μια διαφορά ασφαλείας και αν μπορούμε να τη διευρύνουμε. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε τους βαθμούς και να ευχαριστιέται και ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο».

Τέλος ο τεχνικός του ΑΟΚ αναφέρθηκε στη μάχη ζωής που δίνει ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης, και στη στήριξη από την ομάδα και τους παίκτες που στην αρχή του αγώνα φόρεσαν φανέλες που έγραφαν «Γιώργο είμαστε μαζί σου». Συγκεκριμένα τόνισε ότι «ήταν μια κίνηση της ομάδας και των ποδοσφαιριστών για τον Γιώργο που χρειάζεται τη βοήθεια όλου του κόσμου. Αυτό που αντιμετωπίζει ο Γιώργος είναι τα πραγματικά προβλήματα και οι πραγματικοί αγώνες της ζωής. Οι ευχές μας να τον ακολουθούν για να γίνει και πάλι καλά και να έρθει και στο γήπεδο και να παρακολουθήσει κι ένα παιχνίδι της ομάδας».

Γιάννης Μπαλασάς: Η Καβάλα είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος

Από τη μεριά του ο προπονητής της Αναγέννησης Επανομής Γιάννης Μπαλασάς δήλωσε ότι «γνωρίζαμε από την αρχή τις δυσκολίες του παιχνιδιού κόντρα στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Είναι εμφανώς πιο δυνατή και τουλάχιστον ένα επίπεδο πιο πάνω από εμάς. Το γεγονός ότι κατάφερε να σκοράρει με τη συμπλήρωση του 3ου λεπτού «έλυσε τα πόδια» των αντιπάλων. Εμείς είμαστε μια ομάδα που προσπαθούμε να «χτίσουμε» ένα νέο σύνολο αποκτώντας νέους ποδοσφαιριστές και μοιραία παρουσιαστήκαμε, ανέτοιμοι και ασύνδετοι. Μοιραία λοιπόν ήρθε αυτό το 4-0, που ήταν ένα απολύτως δίκαιο σκορ που άξιζε να πάρει η Καβάλα».