Η οικογένεια του ΑΟ Καβάλα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της [φωτογραφίες]

Στην κατάμεστη αίθουσα του Oscar έδωσαν το παρόν όλα τα τμήματα του Ομίλου, οι αθλητές και οι παράγοντες του, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι των θεσμικών φορέων της περιοχής

Ολη η οικογένεια του ΑΟΚ ήταν εκεί! Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Oscar για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα όλοι όσοι απαρτίζουν τον Όμιλο που εκπροσωπεί επάξια την ΠΕ Καβάλας, σε όλα τα επίπεδα και στα περισσότερα αθλήματα! Η αίθουσα κατακλύστηκε από τα παιδιά της Ακαδημίας, τους αθλητές όλων των τμημάτων, παράγοντες του ΑΟΚ αλλά και άλλων σωματείων της περιοχής καθώς επίσης εκπροσώπους θεσμικών φορέων.

Εκεί ήταν ο εκπρόσωπος της εκκλησίας, ο βουλευτής Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης, ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων όπως το Επιμελητήριο και ο Εμπορικός Σύλλογος αλλά και πολλοί φίλοι του ΑΟΚ.

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος με επικεφαλής τον Γιάννη Διαμαντίδη έδωσε το παρόν και κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα, όπως επίσης και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην ομάδα και το ποδόσφαιρο.

Στις σύντομες τοποθετήσεις τους ο (εορτάζων) πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΚ Αντώνης Αντωνίου ανέφερε ότι «εάν το μέλλον ενός σωματείου φαίνεται από το παρελθόν του, τότε το αύριο του ΑΟΚ θα είναι λαμπρό», ενώ ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Γιάννης Διαμαντίδης έδωσε ραντεβού σε όλους τους φίλους της ομάδας για τις 28 Απριλίου, οπότε και ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής «για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο της ομάδας στη Super League 2».

Ο ΑΟΚ τίμησε τον περσινό MVP της ομάδας Χρήστο Καρακώστα, που μίλησε κι αυτός για την άνοδο της ομάδας, καθώς και τους παλαίμαχους Γιώργο Καιτατζή, Γιώργο Σφακιανάκη, Θόδωρο Τζιόλα, αλλά και τον επίσης παλαίμαχο παίκτη της ομάδας και επί 7 χρόνια Γενικό Αρχηγό της Γιώργο Μανάφη, ο οποίος κέρδισε και το πιο θερμό χειροκρότημα.