Ορφέας Ελευθερούπολης: Πρώτη φορά μειώνεται το πρόστιμο, αλλά όχι η αφαίρεση βαθμών

Για δόλο και εξοντωτική ποινή κάνει λόγο στην ανακοίνωση της η διοίκηση του συλλόγου αναφορικά με την απόρριψη της έφεσης της για την υπόθεση έκδοσης δελτίου ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι

Αμεση ήταν η αντίδραση της διοίκησης του Ορφέα Ελευθερούπολης στις πληροφορίες που ανέφεραν ότι απορρίφθηκε η έφεση που κατέθεσε για την ποινή της αφαίρεσης 6 βαθμών, από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, για τη γνωστή υπόθεση έκδοσης ενός δελτίου ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χαρακτήρισε πρωτόγνωρα όλα όσα συμβαίνουν και τόνισε ότι θα εξαντληθούν όλες οι μαθηματικές πιθανότητες για διεκδίκηση του τίτλου στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΚ, ενώ έκανε λόγο για εξοντωτική ποινή και δόλο.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Η απόρριψη της έφεσης μας για την αφαίρεση των 6 βαθμών από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

Θεωρούμε ότι είναι άδικη, εξοντωτική για την ομάδα μας και ότι υπάρχει δόλος. Για πρώτη φορά μειώνεται το πρόστιμο αλλά όχι η αφαίρεση βαθμών.

Είναι πρωτόγνωρα αυτά που συμβαίνουν για κάτι που δεν υπήρχε η παραμικρή σκοπιμότητα από την ομάδα μας. Τι όφελος είχαμε να θεωρήσουμε γρήγορα ένα δελτίο υγείας, όταν υπήρχε χρόνος για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας;

Σαν ΔΣ του Ορφέα, σεβόμενοι την ιστορία μας, θα εξαντλήσουμε όλες τις μαθηματικές πιθανότητες που έχουμε για την 1η θέση στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας  αλλά και  για την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ.

Σεβόμενοι τα 100 χρόνια του συλλόγου μας που συμπληρώνονται το 2025, δίνουμε την υπόσχεση ότι θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, με τη βοήθεια όλων των φιλάθλων που αγαπούν διαχρονικά τον Ορφέα».