Κοπή πίτας Πανθήρων Καβάλας: Όταν το παρελθόν «συνάντησε» το παρόν και το μέλλον του συλλόγου…

Πολύς κόσμος και βραβεύσεις στην μεγάλη εκδήλωση που διοργάνωσε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Καβάλας και πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Sτιγμές»

Με μεγάλη επιτυχία, που σφραγίστηκε και από την πολυπληθή παρουσία του κόσμου παρά την έντονη βροχόπτωση, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην αίθουσα «Sτιγμές» η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας των Πανθήρων Καβάλας. Παρόντες ήταν οι αθλητές και οι αθλήτριες των αγωνιστικών και προαγωνιστικών τμημάτων, η γυναικεία ομάδα μας, η αντρική ομάδα του ΑΟΚ συνεργάτες, φίλοι, γονείς αλλά και εκπρόσωποι φορέων από την πολιτική, την τοπική αυτοδιοίκηση, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Tο παρελθόν «συνάντησε» το παρόν και το μέλλον του συλλόγου, καθώς μέσα από τη σύντομη αναδρομή που προηγήθηκε μιας σειράς βραβεύσεων, έγινε η «σύνδεση» της ιστορικής διαδρομής του συλλόγου μας που φέτος κλείνει 15 χρόνια ζωής.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο προπονητής Νίκος Καλφόπουλος ως ιδρυτής, εμψυχωτής και πρωτεργάτης της συγκρότησης και εξέλιξης του σωματείου μας, ο Στέλιος Πασχαλίδης για την μακρόχρονη εθελοντική και ανιδιοτελή προσφορά του στην αθλητική δημοσιογραφία και στο μπάσκετ, οι αθλήτριες της πρώτης ομάδας γυναικών των Πανθήρων, Χριστίνα Κουρβούλη, Μάθυ Κουγιουμτζόγλου, Έλσα Ανδρεάδου, Μαρία Μπαλαμπάνογλου, καθώς και ο πρώτος προπονητής τους Κώστας Λογοθέτης, ο οποίος αποτελεί και σήμερα μέλος του τεχνικού επιτελείου. Επίσης τιμήθηκαν οι αθλήτριες γεννημένες το 2004-2005, για τη συμμετοχή τους στην κατάκτηση του τίτλου Νεανίδων ΕΚΑΣΑΜΑΘ με την ταυτόχρονη εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με τις παρούσες να είναι η Ιφιγένεια βελλίδη, η Μαρία Αλπέντζου και η Ηλιοδώρα Παναγιωτίδου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη ΦΝΘ Απότας Φίλιππος, οι Βουλευτές Ν. Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Πασχαλίδης, Αγγελική Δεληκάρη, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού και νεολαίας Κώστας Χατζηαναστασίου, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας Γαϊτανίδου Αθανασία, η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εκπαίδευσης Χατζηφραντζή Ανθή, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού και απασχόλησης Στέλιος Ιγνατιάδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Κηδεμόνων Μανώλης Μαυρομάτης, η Πρόεδρος των εθελόντων κατά του καρκίνου Ν. Καβάλας κ. Σταυρούλα Γκουλούση, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπούπολης – Καλαμίτσας Νίκος Μωυσίδης, ο τοπικός σύμβουλος Παύλος Χαβιαρόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Ανέστης Δημητριάδης.

Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΑΟΚ Αντώνης Αντωνίου, ο έφορος του τμήματος Μπάσκετ ΑΟΚ Μάκης Περτζεμλίδης και αντιπροσωπία της Ολυμπιακής Ακαδημίας Δράμας με τους Μπάμπη Σιμίδη και Λάμπρο Παπακωνσταντίνου.

Επιπλέον, παρόντες στην εκδήλωση ήταν σχεδόν όλοι οι προπονητές που έχουν «υπογράψει» την εξελικτική πορεία της ομάδας έως σήμερα: Ο Βαγγέλης Καρατσομπάνης που ήταν από το ξεκίνημα και κατέκτησε πρωτάθλημα Κορασίδων και Νεανίδων, ο Χρήστος Δασκαλάρας που ξεκίνησε το 2010 και πλέον είναι ο υπεύθυνος προγραμματισμού και ακαδημιών της ομάδας, ο Ανδρέας Δημητριάδης με την πενταετή παρουσία του που κατέκτησε πρωτάθλημα Νεανίδων και Γυναικών ενώ ο Κώστας Δώδος, που κατέκτησε το πρωτάθλημα Γυναικών και την άνοδο στην Α2, απουσίασε λόγω ασθένειας.

Παρόντες και οι προπονητές των ακαδημιών, ο πολύπειρος Γιώργος Μόμτσος και η αρχηγός της Γυναικείας ομάδας μας Αφροδίτη Τσάντα.

Την τιμητική της είχε η σημερινή γυναικεία ομάδα με τον προπονητή Αρίστιππο Χαντέλη ενώ το φλουρί «έπεσε» στην Μαρία Μαμαλίγκατζη που έλαβε και το σχετικό δώρο! Κάθε τμήμα της ομάδας είχε, εξ’ άλλου, το δικό του φλουρί με το αντίστοιχο δώρο, ενώ έγινε και λαχειοφόρος αγορά με τα δώρα που μοιράστηκαν στους συμμετέχοντες να ξεπερνούν τα 80 συνολικά!

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος Αποστόλης Μπαμπατζίκος. Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος Σωτήρης Τσεκμέζογλου ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Κελεμένης και ο Γραμματέας Μιχάλης Καπέτης, σε μία βραδιά που σίγουρα θα θυμούνται όλοι για την επιτυχία της.