Η Ρέα Λογοθέτη ευχαριστεί την Ένωση Επιστημόνων Γυναικών Καβάλας

Η πρωταθλήτρια της όρθιας σανιδοκωπηλασία (SUP) τιμήθηκε από την Ένωση για την πρόσφατη επιτυχία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ταϊλάνδη

Τις θερμές της ευχαριστίες προς την Ένωση Επιστημόνων Γυναικών Καβάλας για τη βράβευση της εκφράζει με ανακοίνωση της Ρέα Λογοθέτη. Η νεαρή Καβαλιώτισσα αθλήτρια της όρθιας σανιδοκωπηλασία (SUP) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP τον περασμένο Νοέμβριο στην Πατάγια της Ταϊλάνδης. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Ένωση Επιστημόνων Γυναικών Καβάλας για την βράβευση στην εκδήλωση που έλαβε χώρα την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στην πόλη μου την Καβάλα . Είμαι πολύ χαρούμενη που ένα άθλημα σαν την Όρθια σανιδοκωπηλασία ή αλλιώς SUP αρχίζει και γίνεται αναγνωρίσιμο στην χώρα μας.

Μετά από πολύ προπόνηση, επιμονή, εμπιστοσύνη του προπονητή μου Στέλιου Μουστακαλή και υποστήριξη της οικογένειας κατάφερα να φτάσω εδώ που βρίσκομαι σήμερα. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω να σας κάνω υπερήφανους εκπροσωπώντας την χώρα μας σε παγκόσμια πρωταθλήματα.

Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη, σας εύχομαι Καλή Χρονιά και καλή συνέχεια στο έργο σας»!