Πάνθηρες: Ενίσχυση στον Σύλλογο Εθελοντών κατά του καρκίνου Καβάλας αντί εισιτηρίου…

Οι φίλαθλοι που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Πιερικό Αρχέλαο θα μπορούν αντί για εισιτήριο να αγοράζουν το ημερολόγιο της ομάδας και τα έσοδα θα δοθούν στον Σύλλογο

Η συνεργασία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ των Πανθήρων συνεχίζεται και τη φετινή χρονιά για πολύ καλό σκοπό με τον Σύλλογο Εθελοντών κατά του καρκίνου Ν. Καβάλας. Στο πλαίσιο της κοινής πορείας γίνεται γνωστό ότι την Κυριακή 28/01 στις 13:30 στο Κλειστό Καλαμίτσας, η ομάδα θα ενισχύσει την προσπάθεια του Συλλόγου διοργανώνοντας δράση ενημέρωσης και ενίσχυσης!

Πιο συγκεκριμένα, στον αγώνα της ομάδας μας με τον Πιερικό Αρχέλαο για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, αντί του καθιερωμένου εισιτηρίου για την είσοδο στο γήπεδο οι φίλαθλοι θα μπορούν να ενισχύουν τον Σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου Ν. Καβάλας αγοράζοντας το ημερολόγιο της ομάδας στην τιμή των 5 ευρώ.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο Εθελοντών. Παράλληλα, όσοι ενδιαφέρονται θα ενημερωθούν από την Πρόεδρο των Εθελοντών Σταυρούλα Γκουλούση για το έργο και τις δράσεις του Συλλόγου.

«Η παρουσία σας θα μας τιμήσει! Σας περιμένουμε στο κλειστό της Καλαμίτσας στις 13:30 την Κυριακή 28/01» αναφέρει η ανακοίνωση των Πανθήρων.