ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας: Εντυπωσιακή εκδήλωση για την κοπή της πίτας [φωτογραφίες]

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον κινηματογράφο «Απόλλων» περιελάμβανε παρουσιάσεις τεχνικών από αθλητές, βραβεύσεις αλλά και επίδειξη ξιφασκίας

Στο πλαίσιο της καθιερωμένης εκδήλωσης κοπής πίτας, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024, ο Αθλητικός Σύλλογος Τάεκβοντο Καβάλας πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στον κινηματογράφο «Απόλλων».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια ενδιαφέρουσα επίδειξη ξιφασκίας από τον προπονητή Παντελή Αφορόζη. Αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας του προπονητή του Συλλόγου, Χάρη Παλτόγλου, ο οποίος δημιούργησε ένα νέο τμήμα από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ακολούθησε εντυπωσιακή παρουσίαση τεχνικών από τους αθλητές Τάεκβοντο, προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική εμπειρία.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των αθλητών που ξεχώρισαν κατά το έτος 2023, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή μαύρων ζωνών σε αθλητές που εξετάστηκαν επιτυχώς από την Ελληνική Ομοσπονδία Τάεκβοντο.

Την εκδήλωση του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί  και αγαπητοί φίλοι του συλλόγου, μεταξύ των οποίων η βουλευτής Καβάλας Αγγελική Δεληκάρη, ο περιφερειακός σύμβουλος Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Καβάλας Κωνσταντίνος Χατζηαναστάσιου, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Αρχέλαος Γρανάς, η δημοτική σύμβουλος Ευαγγελία Δρακονάκη, η διευθύντρια τουρισμού Δήμου Καβάλας Κορίνα Γανιτού, ο ποινικολόγος Εμμανουήλ Βονικάκης, η ολυμπιονίκης Αλεξάνδρα Δήμογλου, η εργοθεραπεύτρια Ευαγγελία Κωνσταντινίδου και η υγειονολόγος Δέσποινα Μπλούκου και η τοπική σύμβουλος Δουτσίνη Λαμπρινή. Τις ευχές του απέστειλε με επιστολή ο βουλευτής Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης, ο οποίος απουσίαζε λόγω κοινοβουλευτικών του υποχρεώσεων.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημοσιογράφους Μαρία Δεληκωνσταντίνου και Τάσο Πατσίδη που επιμελήθηκαν αυτή την εξαίσια εκδήλωση, για τον άψογο συντονισμό και την πολύ όμορφη παρουσίαση. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους τίμησαν την εκδήλωσή μας με την παρουσία τους και υποστηρίζουν τον αθλητισμό στην πόλη μας» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.