ΜΠΑΣ Αγία Βαρβάρα: Η «Σάντα» έκοψε τη βασιλόπιτά της [φωτογραφίες]

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Λυκείου Καβάλας, παρουσία πολύ κόσμο και αθλητών του συλλόγου

Το πρωί του Σαββάτου (3/2) στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Λυκείου Καβάλας πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΜΠΑΣ Αγία Βαρβάρα. Στην ανακοίνωση του συλλόγου τονίζεται ότι «την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ένας δικός μας άνθρωπος, παλιός αθλητής της ομάδας μας και πλέον Αντιδήμαρχος Αθλητισμού ο Κώστας Χατζηαναστασίου, ο οποίος ήταν και ο τυχερός της εκδήλωσης αφού σε αυτόν έτυχε το φλουρί! Παρούσα όπως πάντα σε όλες τις εκδηλώσεις μας η Πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανθή Χατζηφραντζή, με την οποία έχουμε μία άριστη συνεργασία πάντα προς όφελος των μαθητών-αθλητών.

Παρών και ό Αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Θανάσης Στουπίδης, ένας άνθρωπος που το όνομα του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ομάδα μας και την ιστορία του συλλόγου μας. Την πίτα μας ευλόγησε ο εφημέριος του Ι. Ναού Αγίας Βαρβάρας Ιερεύς Εμμανουήλ Κατσικαλάκης.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την ανιδιοτελή και πολύτιμη προσφορά τους στο σύλλογο μας, η Χαρά Φιλόγλου, η Μαρία Σαρηγιαννίδου και η Έυη Χριστοφορίδου, τις οποίες και ευχαριστούμε δημόσια για όλα όσα προσφέρουν ανιδιοτελώς καθημερινά στην ομάδα μας!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το κατάστημα Ξηροί καρποί – Ιωάννης Χατζηαβραμίδης που όπως κάθε χρόνο προσφέρει τα βασιλοπιτάκια για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Τον ευχαριστούμε για τη συνεχή και ανιδιοτελή προσφορά του στο σύλλογο μας.

Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς των δώρων της εκδήλωσης Coffee Island Αμυγδαλεωνας Καβάλα και Σκλαρής Αμυγδαλεώνα Καβάλας που πέρα από τα εκλεκτά εδέσματα στις αθλητικές αποστολές της Ακαδημίας μας προσέφερε 8 σετ φόρμες  με το λογότυπο της ομάδας μας που προσφέρθηκαν ως δώρα στους νικητές. Ευχαριστούμε το κατάστημα παιχνιδιών Παιχνίδια Μεταξάς και το κατάστημα αθλητικών ειδών «Αθλοκίνηση Χρόνης Τα Παντα Ειδη Το Σπίτι Του Ποδοσφαίρου Αθλοκίνηση» και τον ιδιοκτήτη Γαιτατζή Κωνσταντίνο που στηρίζουν πάντα αυτές μας τις εκδηλώσεις, προσφέροντας όμορφα δώρα στους νικητές μας.  Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Elena Tsoni και το κατάστημα BROW BAR για την προσφορά των δώρων (μανικιούρ-πεντικιούρ και μασάζ) στην ομάδα Κορασίδων και Νεανίδων μας.

Τέλος θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε το φωτογράφο μας Konstantinos Saraidaris, που καλύπτει ανελλιπώς όλες τις εκδηλώσεις μας, το γιατρό της ομάδας μας Σπύρο Κουτσούκη που είναι εδώ και πολλά χρόνια η προέκταση του πάγκου μας, τον τέως αντιδήμαρχο και εκλεκτό φίλο της ομάδας μας Λεωνίδα Παππά , τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου της Αγίας Βαρβάρας Νίκο Σουλίδη, την εκπρόσωπο των Γονέων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Violett Pa αλλά και το χοροδιδάσκαλο μας και αντιπρόεδρο του συλλόγου μας Γιώργο Βασιλειάδη.

Πάνω και πέρα από όλους και όλα, ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές μας και τους γονείς τους που εμπιστεύονται τα όνειρα των παιδιών τους σε εμάς και πορευόμαστε από κοινού για την αγωγή και την παιδεία των μικρών μας αθλητών, για να τους προετοιμάσουμε για την ενήλικη ζωή, μέσα από τις αρχές και τις αξίες που διέπουν το σύλλογο μας και την εκκλησία μας».