ΑΟ Καβάλα: Θανούλη, η νίκη στο Παραλίμνιο είναι αφιερωμένη σε σένα

Ανακοίνωση του συλλόγου που συμμετέχει στο πένθος για τον θάνατο του 14χρονου Θάνου Κοτσίδη από την Κομοτηνή, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Με την επιστροφή της ομάδας της Καβάλας από το Παραλίμνιο των Σερρών, όπου όπως είναι γνωστό επικράτησε με 0-2 και διατήρησε το +7 στην κορυφή της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ολοκληρώθηκε κι ένα αρκετά βαρύ πρόγραμμα με συνεχόμενους αγώνες κάθε Κυριακή για το πρωτάθλημα και Τετάρτη, είτε για το κύπελλο της ΕΠΣΚ (Νέστος), είτε με εξ αναβολής αγώνα (Αετός Βαρβάρας). Πλέον στο «καλεντάρι» της ομάδας επανέρχεται η… κανονικότητα με έναν αγώνα κάθε εβδομάδα, αρχής γενομένης από το επόμενο 2ο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Ευκαρπίας, που «έπεσε» στο 90’ στη Χρυσούπολη.

Καλό παράδεισο στη γειτονιά των Αγγέλων

Εν τω μεταξύ στον ΑΟΚ δεν έμειναν ασυγκίνητοι στη θλιβερή είδηση του θανάτου ενός 14χρονου παιδιού, του Θάνου Κοτσίδη, από την Κομοτηνή που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Ήταν ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, και στον ΑΟΚ αφιέρωσαν τη νίκη του στο Παραλίμνιο στη μνήμη του. Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Το ποδόσφαιρο είναι πολιτισμός, είναι μια γιορτή, μια εκδήλωση που  προσφέρει εφήμερες χαρές και λύπες στις καθημερινές μάχες που δίνει η κάθε ομάδα. Δυστυχώς όμως, το Ελληνικό ποδόσφαιρο σήμερα πενθεί τον μικρό Θάνο Κοτσίδα από την Κομοτηνή που έδωσε μια γενναία, μεγάλη αλλά άνιση μάχη με την ανίατη νόσο και έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή. Θανούλη η σημερινή νίκη του ΑΟ Καβάλα είναι αφιερωμένη σε σένα που βρίσκεσαι ήδη στη γειτονιά των Αγγέλων, καλό Παράδεισο! Καλή δύναμη στην οικογένεια σου που έφυγες τόσο άδικα και πρόωρα από κοντά τους».