Ερώτηση στη Βουλή για το Δημοτικό Στάδιο Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη»

Ο βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος επισημαίνει μεταξύ άλλων στην ερώτησή του προς τον αρμόδιο υπουργό και την «αδιαφορία απέναντι στην ιστορική ομάδα του Α.Ο. Καβάλας»

Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος σχετικά με τη «διαχρονική αδιαφορία των Κρατικών Αρχών», όπως αναφέρει, για το Δημοτικό Στάδιο Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη», τονίζοντας τόσο την προσφορά του Α. Ο. Καβάλα στον αθλητισμό όσο και την νευραλγική θέση που έχει συνολικά η πόλη.

Ακολουθεί ολόκληρη η ερώτηση του βουλευτή στον αρμόδιο Υπουργό

Όπως έχω τονίσει επανειλημμένως η Καβάλα είναι το τελευταίο κάστρο πριν την πολύπαθη Θράκη μας. Ωστόσο, βλέπουμε μια αδιαφορία απέναντι στην ιστορική ομάδα του Α.Ο. Καβάλας. Μια ομάδα διαμάντι, με τρομερή ιστορία, με το ένα πόδι στην Super League 2, με φοβερή δουλειά στις ακαδημίες, με αθλητές και πρωταθλητές σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη -και όμως- ένα γήπεδο με πολλά προβλήματα, για τα οποία δεν έχει φροντίσει ούτε ο Δήμος, ούτε η Περιφέρεια.

Η σύγκριση ειδικά με όμορους Δήμους είναι απογοητευτική. Το γήπεδο χρειάζεται από λάμπες, έως πλακάκια στις τουαλέτες και επιτέλους να δημιουργηθεί και ένα στέγαστρο για τους φιλάθλους της πόλης.

Να τονίσω πως στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ καλλιεργούνται τα ταλέντα που θα φωτίσουν τον δρόμο για μια λαμπρή αθλητική επικοινωνία και εμπνέονται οι νέες γενιές να υπερβαίνουν τα όριά τους στο παιχνίδι της ζωής. Παρότι λοιπόν η νέα Διοίκηση μεριμνά για τα προβλήματα δε βλέπουμε να ιδρώνει το αυτί κανενός.

Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

  • Σε ποιες ενέργειες θα προβεί το Υπουργείο για να λυθούν καίρια προβλήματα στο «Ανθή Καραγιάννη»;
  • Θα πιέσετε τις αρμόδιες αρχές, την Περιφέρεια ώστε να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις ετών;
  • Θα σκεφθεί επιτέλους κανένας και το βοηθητικό γήπεδο του Α.Ο. Καβάλας λίγο πάνω από το «Ανθή Καραγιάννη», στο οποίο προπονούνται παιδιά που κάνουν πρωταθλητισμό σε άθλιες συνθήκες;
  • Θα φροντίσετε να γίνει μια γιορτή το ποδόσφαιρο στην πόλη για τα παιδιά, τους αθλητές και τους φιλάθλους της ομάδας;