Πάνθηρες Καβάλας: Κακό παιχνίδι, σπουδαία νίκη 42-35 επί της ΜΕΝΤ

Σ’ ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό η ομάδα της Καβάλας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα και διατηρήθηκε στις θέσεις που οδηγούν στα play offs του πρωταθλήματος

Σ‘ ένα πολύ δυνατό ματς που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ των Πανθήρων έκαμψε την ισχυρή αντίσταση της ΜΕΝΤ και συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα!

Το τελικό χαμηλό σκορ 42 – 35 δείχνει πως το κοινό που παρακολούθησε το ματς θα το ξεχάσει σύντομα, καθώς οι ομάδες ασχολήθηκαν περισσότερο με την εξουδετέρωση των επιθετικών αρετών του αντιπάλου. Τα κορίτσια του συλλόγου της Καβάλας σούταραν με κακό ποσοστό, δεν διαχειρίστηκαν σωστά τα ομαδικά φάουλ και δεν έτρεξαν πετυχημένα το γήπεδο όταν δινόταν η ευκαιρία. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να ξεφύγουν, διατηρώντας την διαφορά σε απόσταση 2 έως 4 πόντων.

Στο τέλος, με τη σωστή νοοτροπία και 2 καλές επιλογές στην επίθεση, το ματς κλείδωσε υπέρ των Πανθήρων φέρνοντας την νίκη που ήταν απαραίτητη για τη διατήρηση τους στις θέσεις που οδηγούν στα play offs του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση των Πανθήρων με ανακοίνωση της ευχαριστεί και πάλι το κοινό της Καβάλας, τα παιδιά της ακαδημίας και τους γονείς που τα συνόδευσαν καθώς η παρουσία τους ήταν παραπάνω από σημαντική!